ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Φρανκ-Ιβ Μπαμπόκ ο Παναιτωλικός»

Την περίπτωση του Φρανκ-Ιβ Μπαμπόκ φαίνεται ότι προκρίνει τελικώς για τον άξονα ο Παναιτωλικός, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές.

Ο 28χρονος Γάλλος είναι γεννημένος στις 7 Απριλίου 1995 και έλκει καταγωγή από το Καμερούν. Ανήκει στην ουγγρική Φέχερβαρ, την ομάδα που αγωνιζόταν ο Ντέιμπι Φλόρες μέχρι πρότινος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Παναιτωλικός βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για τον εξάμηνο δανεισμό του.

Με την ουγγρική ομάδα μετράει 3 συμμετοχές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το 2025.

Ξεκίνησε από υποδομές της Παρί Σεν Ζερμέν και το 2015 τον απέκτησε η Ουέσκα. Με τη φανέλα της μέτρησε 52 παιχνίδια (1 ασίστ). Έπαιξε σε Γκρενόμπλ (65 συμμ. -1 γκολ), Μαρίτιμο (59 συμμ. – 3 γκολ – 2 ασίστ), Μακάμπι Πέταχ Τίκβα (12 συμμ.), Κόρδοβα (10 συμμ.-1 γκολ) και Σπάρτα Ρότερνταμ.

Είναι διεθνής με όλες τις Κ16, Κ17 και Κ18 της εθνικής Γαλλίας.

View Comments

  • Το τρώει το φαί του. Δεν ξέρω αν πιάσει αλλά στους τσαμπουκάδες χρειαζόμαστε έναν τέτοιο παίκτη μετά τη φυγή του Φλόρες. Με Μπουζούκη (1.70), Ντίας (1.68) και Ντουάρτε δεν μας φοβούνται.

  • συνεχιζετε η δωρεαν ποιοτικη ενισχυση...αυτός πιθανον να πληρωσει για αν παιξει.

  • Βγάλατε συμπέρασμα εσείς τώρα ότι δεν κανει κ αυτος.. Ποιον θέλατε να σας φέρει τον κασεμιρο;; μια ζωη γούρνα θα είμαστε στο αγρινιο δυστυχώς.

  • Και για υτον έχετε άποψη?
    Που τον είδατε βρε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΕΣ? εισασταν μαζί φαντάροι? βέβαια τι ρωτάω... ρητορική ! μάλλον ούτε φαντάροι δεν έχετε πάει.
    Παναιτωλικός στα εύκολα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ στα δύσκολα

Share

This website uses cookies.

Read More