Από τις 9 Μαρτίου 1926 μέχρι και σήμερα! 100 χρόνια Παναιτωλικός Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος, 100 χρόνια ιστορίας!
Την Παρασκευή 6 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ «Ένας αιώνας μέχρι να ‘ρθει ξανά Κυριακή».
Μια μεγάλη παραγωγή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ που καταγράφει βήμα – βήμα τα 100 πρώτα χρόνια της ιστορίας του Συλλόγου μας. Μέσα από τις διηγήσεις όσων την έγραψαν. Ανασύροντας μνήμες που «φωτίζουν» την πορεία του Τίτορμου μέσα στον αιώνα της διαδρομής του. Φέρνοντας στο προσκήνιο άγνωστες πτυχές. Αναδεικνύοντας συναισθήματα του ενώνουν όλη την Παναιτωλική οικογένεια!
Σκηνοθεσία/Μοντάζ: Αλέξανδρος Βραχωρίτης
Έρευνα/Δημοσιογραφική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ρίγκος
Αφήγηση: Λεωνίδας Κακούρης
Επίσημη πρεμιέρα: 6 Μαρτίου 2026, ώρα 20:45, στον Δημοτικό κινηματογράφο «Άνεσις» στο Αγρίνιο.
Επόμενη προβολή στο «Άνεσις» Σάββατο 7 Μαρτίου, ώρα 18.30
Προβολή για τους φίλους της ομάδας στην Αθήνα: 14 Μαρτίου 2026, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημαρχείου Χαϊδαρίου “Παλατάκι” (Γ. Καραϊσκάκη και Λεωφόρος Αθηνών, Χαϊδάρι)
Θα ακολουθήσουν και άλλες προβολές που θα ανακοινωθούν.
Για Σχολεία, Συλλόγους, Φορείς, που επιθυμούν προβολή για τα μέλη τους, υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμού.
Η πρόσκληση του Παναιτωλικού:
This website uses cookies.
Read More