Η μεγάλη εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Παναιτωλικού, πλησιάζει και το αναλυτικό πρόγραμμά της δόθηκε στη δημοσιότητα.
Σπουδαία ονόματα θα είναι εκεί για τον Παναιτωλικό. Όχι μόνο από το χώρο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.
Παλιές δόξες, ποδοσφαιριστές που αγαπήθηκαν και αγάπησαν τον Τίτορμο θα δώσουν το «παρών». Ομιλίες, αφιερώματα, βραβεύσεις και άλλες εκπλήξεις που θα τις δούμε δια ζώσης.
Τιμές θα αποδοθούν στις σπουδαίες ομάδες του 1955 και του 1974. Από τους πιο σύγχρονους ξεχωρίζουν οι παρουσίες των Ράφαελ Μπρακάλι, Γουίλιαμ Εντζεγκέλε, Νίκο Μαρτίνες, Λούκας Τσάβες. Παρών θα είναι και ο Νίκος Καρέλης.
Η καρδιά του Παναιτωλικού χτυπάει στο κέντρο του Αγρινίου. Το απόγευμα της Δευτέρας 2 Μαρτίου, ώρα 18.30, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Άνεσις».
100 χρόνια μετά την ίδρυση του μεγαλύτερου Συλλόγου της Δυτικής Ελλάδας, τιμάται η ιστορία του στην κεντρική εκδήλωση που διοργανώνουν η ΠΑΕ Παναιτωλικός, ο Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός και οι Παλαίμαχοι και στηρίζουν ο Δήμος Αγρινίου και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
«Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους φίλους του Συλλόγου, σε όλους τους Αγρινιώτες και Αιτωλοακαρνάνες να την παρακολουθήσουν», αναφέρει η σχετική ενημέρωση. Σημειώνεται δε ότι η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΕΡΤsports.
Την παρουσιάζουν δύο κορυφαίοι δημοσιογράφοι, ο Μιχάλης Τσόχος και η Κατερίνα Αναστασοπούλου.
Ομιλητές:
Το Φιλεκπαιδευτικό Έργο του Παναιτωλικού 1926-1983
Κωστής Τσιακανίκας, πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων
100 χρόνια μετά… Σύλλογος που άξιζε να γεννηθεί!
Χρήστος Στούμπος, δημοσιογράφος
Η φανέλα με το Νούμερο 5
Βασίλης Σταρακάς, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής
Ο Παναιτωλικός των αξιών
Γιάννης Χαρδαλιάς, πρόεδρος Παναιτωλικού, 1995-1998
Τα τρία μεγάλα «Π»! Παναιτωλικός, Παντού και Πάντα!
Νώντας Σκυφτούλης, κοινωνιολόγος, Φίλαθλος
100 χρόνια εξέλιξης του γηπέδου
Παναγιώτης Κέκελος, πρόεδρος ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας
Τιμητικές βραβεύσεις:
Τιμάμε σημαντικές αγωνιστικές στιγμές, με ομάδες που πέτυχαν ανόδους, ανθρώπους που κατέχουν τις υψηλότερες στατιστικές επιδόσεις και ξεχωριστή προσφορά στο Σύλλογο:
Την κορυφαία τριάδα «Γάλλος» – Μήτσου – Μπάθας της ομάδας του 1955 που αγωνίστηκε στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος
Την ομάδα της περιόδου 1974-1975 που κατέκτησε την άνοδο στην Α’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου
Τις ομάδες του 2011 και του 2013 για τις ανόδους στη Super League
Για τις ατομικές τους διακρίσεις: Τον Κώστα Κωνσταντόπουλο (1ος σε συμμετοχές), τον Νίκο Κουτσογιάννη (1ος σκόρερ όλων των κατηγοριών), τον Νίκο Καρέλη (1ος σκόρερ στη Super League)
Φιλάθλους που βρίσκονται δεκαετίες στο πλευρό του Παναιτωλικού
Τον Περικλή Χαντζή, ερευνητή του Φιλεκπαιδευτικού έργου
Τον Νίκο Παπαγιάννη, προπονητή που οργάνωσε και λειτούργησε το τμήμα Ενόργανης, που έφερε μεγάλες διακρίσεις στο Σύλλογο
Τον (εκλιπόντα) Γιάννη Θεοδωρόπουλο, προπονητή που οργάνωσε και λειτούργησε το τμήμα Ελληνορωμαϊκής, που έφερε μεγάλες διακρίσεις στο Σύλλογο
Τον Κώστα Κοκκινάκη, πολίστα του νεοσύστατου τμήματος Υδατοσφαίρισης, μέλος της Εθνικής σε δύο Ολυμπιάδες, πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδας
Special Guests της εκδήλωσης:
Ράφαελ Μπρακάλι
Γουίλιαμ Εντζεγκέλε
Νίκο Μαρτίνες
Λούκας Τσάβες
Ο κορυφαίος σολίστας του κλαρίνου Θανάσης Βασιλόπουλος, θα είναι μαζί μας σε αυτή τη σημαντική στιγμή του Συλλόγου της πόλης που γεννήθηκε, εδώ όπου άρχισε το ταξίδι του στη ζωή και στη μουσική.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας στο ΕΡΤsports.
This website uses cookies.
Read More