ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

12η σερί σεζόν και συνεχίζει…

Η επόμενη σεζόν θα είναι η 12η σερί για τον Παναιτωλικό στην Super League, με τον σύλλογο του Αγρινίου να έχει εδραιωθεί ως μία από τις ομάδες της περιφέρειας που έχει αφήσει το «στίγμα» της.

Η χθεσινή νίκη του Παναιτωλικού επί του Ατρομήτου ήταν η «σφραγίδα» της συνέχισης της πορείας του στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από το 2013 μέχρι και σήμερα ο Παναιτωλικός με τον Αστέρα Τρίπολης είναι οι μοναδικές ομάδες της επαρχίας που έχουν αδιάλειπτη παρουσία στην Super League.

Από τους «μικρομεσαίους», ευρύτερα, αν και ομάδα της Αθήνας, σταθερή πορεία χωρίς να υποβιβαστεί έχει και ο Ατρόμητος.

Στο μεσοδιάστημα έχουν υποβιβαστεί και ανεβεί ξανά ομάδες κι ομάδες. ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, τα πιο «τρανταχτά» παραδείγματα. Όλες τους είχαν υποβιβασμούς και ανόδους, βρίσκοντας τον Παναιτωλικό σταθερά στην Λίγκα.

Οι άλλες ομάδες της επαρχίες (Πανσερραϊκός, Βόλος και Λαμία) έχουν λιγότερες παρουσίες αυτά τα χρόνια.

Ασφαλώς, να σημειωθεί ότι υπάρχουν και παραδείγματα ομάδων της επαρχίας που έπαιξαν στην πρώτη κατηγορία αυτά τα 12 χρόνια και πλέον έχουν… εξαφανιστεί. Κέρκυρα, Πλατανιάς, Καλλονή…

View Comments

  • Τι ωραία Κυριακή ξημέρωσε βρε παιδιά σήμερα!!!
    Μετά από καιρό κοιμήθηκα σαν πουλάκι.

  • Που είναι οι "όψιμοι προφήτες" που πρίν λίγο καιρό διατυμπάνιζαν οτι η ομάδα είναι ήδη πεσμένη? Που είναι οι προπονηταράδες της αναπαυτικής πολυθρόνας και της καφετέριας που δέν πάνε ποτέ στο γήπεδο και δεν χρώσταγαν να πουν καλό λόγο? Οσο για αυτά που έγιναν παρασκηνικακά απο ανταγωνίστρια ομάδα και από άλλες ομάδες που εξυπηρετούσαν συμφέροντα τρίτων, μόνο μιά φράση: Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!

  • Ευκαιρία φέτος αφού λογικά συνεχίζει ο Πετράκης ο έγκαιρος σχεδιασμός-όπως κι ανέφερε στή συνέντευξη τύπου-μέ προσοχή κι οργάνωση γιά τό κάτι παραπάνω η ομάδα τής νέας σαιζόν,υπάρχουν ήδη ευκαρίες γιά άμεση ενίσχυση,πχ προσέγγιση τών Κόντε Ροσέρο στή θέση καρέλη σενγκέλια.Άς ξεκινήσουμε γιά πρώτη φορά φέτος νωρίς τό χτίσιμο κι όχι τό αυγουστιάτικο τρέξιμο μέ μπαλώματα.

  • Από πας καλοί παίκτες για τον Παναιτωλικό είναι ο εραμουσπε και ροσερο και από Κηφισιά οτζεκοβιτς και Σάντος μπαρμποσα.

  • Φίλε ο κοντε είναι παλαίμαχος...ροσερο παντελακης εραμουσπε είναι ότι πρέπει ..και καταρχάς στα δικά μας λίγουν πολλά συμβόλαια .πρέπει να κρατήσουμε τον ταμπιντζε σίγουρα μακάρι κα τορεχον αλλά δύσκολο

Share

This website uses cookies.

Read More