ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25 Ιουλίου η κλήρωση για το πρωτάθλημα, 20 Αυγούστου η σέντρα

Στις 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα της Super League, με τη διοργανώτρια να δημοσιεύει και τις ημερομηνίες «κλειδιά» της σεζόν.

Βάσει όσων έγιναν γνωστά, η προκήρυξη του πρωταθλήματος παραμένει ως έχει, με τον τελευταίο να υποβιβάζεται απευθείας. Η κλήρωση για τη νέα σεζόν θα γίνει στις 25/7. Η σέντρα του πρωταθλήματος στις 20/8 και το τέλος του πρώτου γύρου στις 13/11, λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει:

Εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα αγωνιστικής περιόδου 2022-23. Δόθηκε ομόφωνα εξουσιοδότηση στον πρόεδρο και στην αναπληρώτρια πρόεδρο του Δ.Σ., περί ορισμού αγώνων της 1ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Super League.

Σε συνέχεια σχετικής πρότασης του προέδρου Δ.Σ., η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή, αποφασίστηκε ότι σε συνεδρίαση του Δ.Σ. το προσεχές διάστημα, θα συζητηθούν προτάσεις, τις οποίες θα επεξεργαστεί η ομάδα εργασίας της Super League, για τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Super League επόμενων αγωνιστικών περιόδων (από 2023-24 και εντεύθεν).

Η κλήρωση των αγώνων της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Super League 2022-23, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Share

This website uses cookies.

Read More