ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αλήθεια, τι περιμένουν για να πάρουν θέση;

Τι στιγμή που ο κόσμος του Παναιτωλικού υψώνει ασπίδα προστασίας στην ομάδα, οι πολιτικοί της περιοχής, αλήθεια, τι περιμένουν για να το πράξουν;

Απέναντι στην συντονισμένη προσπάθεια μηχανισμών να πλήξουν τον Παναιτωλικό, ο κόσμος της ομάδας πράττει καθημερινά το χρέος του. Από τους δρόμους μέχρι και τα social media έχει υψώσει «ασπίδα προστασίας».

Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, το γεγονός ότι το θέμα τέθηκε μέχρι και στον Αλέξη Τσίπρα, που ουδεμία εμπλοκή έχει και βρέθηκε ως… περιοδεύων στην περιοχή. Οι Αγρινιώτες γνωρίζουν πολύ καλά τι πρεσβεύει η ομάδα τους και δεν προτίθενται να την αφήσουν στο «έλεος» κανενός. Δεν έχουν καμία πρόθεση να δουν να συντελείται σε βάρος του Παναιτωλικού κανένα παιχνίδι.

Δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς το ίδιο και για τους πολιτικούς της περιοχής. Από τους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας και τους πολιτικούς «άρχοντες» μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει λάβει θέση για το ζήτημα. Άργησαν ήδη. Γνωρίζουν ότι εκπροσωπούν την Αιτωλοακαρνανία;

Σε μία υπόθεση με αρκετά κενά, ορισμένοι κύκλοι επιχειρούν να κάνουν το «άσπρο-μαύρο». Κανείς τους δεν αντιδρά; Μήπως ήρθε η ώρα να πάρουν ορισμένοι θέση, άμεσα και ξεκάθαρα; Στην τελική, άκουσε ο Τσίπρας την ατάκα «δεν ξαναπερνάς ούτε απέξω αν πέσει ο Παναιτωλικός». Αυτοί τι θα ακούσουν;

View Comments

  • Φίλε μην ανησυχείς αν δικαστεί δίκαια θά αθωωθουμε δεν χρειάζονται οι πολιτικοί κανείς δεν θά βάλει τό χέρι τού για την ομάδα άλλωστε για πολλούς λόγους.

  • Που είδες τους πολιτικούς να ενδιαφέρονται για θέματα του νομού
    Μόνο όταν έρθει της ψήφου σου χτυπούν την πόρτα

  • Μην περιμενουμε καλο απο πολιτικο οτι κανει η ομαδα απο μονη της εξαλου τον παναιτωλικο τον εχουν για δημοσιες σχεσεις για τιποτα αλλο!

  • Γιατί πήρε κανείς ποτέ μέρος υπέρ του Νομού για κάτι. Ένα ελλιπής Πανεπιστήμιο είχαμε και μάςτο πήρε η Πάτρα. Ή μεγαλύτερη πόλη της Δυτικής Ελλάδας το Αγρίνιο και είναι αποκλεισμένο από την Ιωνία οδό. Ο βερελης φτιάχνει ακόμα γραμμές για το τρένο. Αν είχαμε εμείς ο Λαός τής Αιτωλ/νιας λίγο φιλότιμο όλοι έπρεπε να τρώνε κλοτσιές!!!

  • Κυριοι Πολιτικοι ,Δημοτικοι Αρχοντες , Τοπικοι Παραγοντες και ολο το φιλαθλο κοινο του Νομου μας , παρτε θεση για την Κουγιοπαρεα και τα βρωμικα υπογεια του ποδοσφαιρου ! Η Ομαδα μας ΜΕΤΡΑΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ,αυτην την ωρα !!!! CHRISTOS

  • Μην περιμενετε απο τους σωτηρες του νομου οτιδηποτε, Το μονο που παει καλα στον νομο ειναι ο παναιτωλικος, για να μην φανει η γυμνια τους, στοχος τους ειναι να το υποβαθμησουν και αυτο.

Share

This website uses cookies.

Read More