ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αναστασίου: «Τακτικά ανταποκριθήκαμε, έχουμε ελλείψεις μεσοεπιθετικά»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Αναστασίου.

Οι Αγρινιώτες ηττήθηκαν με 1-0 από τον ΠΑΟΚ, στο ματς της Τούμπας.

Ο τεχνικός της ομάδας δήλωσε:

«Στο πρώτο εικοσάλεπτο φοβηθήκαμε. Δεν θα έπρεπε. Όσο πατούσαμε στο γήπεδο ήμασταν καλύτερα. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει τον έλεγχο. Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δινόντουσαν. Δεν το κάναμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, έμειναν στο πλάνο. Τακτικά ανταποκριθήκαμε καλά».

Και προσέθεσε:

«Έχουμε ελλείψεις μεσοεπιθετικά. Μας λείπει το δεκάρι. Παίξαμε διαφορετικά με αμυντικό χαφ παραπάνω. Τα παιδιά προσπάθησαν. Με ικανοποιεί που μέχρι το τελευταίο λεπτό ήμασταν στο παιχνίδι και σταθήκαμε καλά».

View Comments

  • Το δέκαρι πάρτε το στις 15 Σεπτεμβρίου που λήγουν οι μεταγραφές και θα έχουμε 0 βαθμούς.

  • Κύριε Αναστασίου τις δηλώσεις σας σήμερα περί ελλείψεων μεσοεπιθετικα να τις πάρουν σοβαρά οι διοικούντες πριν είναι αργά και βλέπουμε τις πλάτες των ομάδων. Μας ζάλισαν για.... μεγάλες μεταγραφές και διαφορετική πορεία στο πρωτάθλημα από πέρυσι. Μέχρι πάμε για νίκη στη Τούμπα είπαν. Με κατοχή μπάλας 80% από το ΠΑΟΚ ειμασταν σαν τους φτωχούς συγγενείς. Πιστεύω βλέποντας την εικόνα της ομάδας να βάλουν επιτέλους το χέρι στην τσέπη.

  • Πολύ κακό κοουτσάρισμα. 19% κατοχή τα λέει όλα. Ντίας άθλιος, σαν να έπαιζε με 10 η ομάδα. Να διώχνεις τον αργεντίνο για να κρατήσεις Χουχούμη με ξεπερνάει. Στο 7 να περπατάς και στην ουσία να δωρίζεις γκολ στον αντίπαλο εμένα προσωπικά με πονηρεύει.

  • ΜΕΓΑΛΕ ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΤΟ ΠΙΑΝΕ ΕΚΕΙ Ο ΣΕΝΓΚΕΛΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΒΕΣ ΜΑΕΣΤΡΙΚΑ ΤΟ ΠΟΝΤΑΚΙ. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΤΙΑΖ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΟΥΑΡΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΙ!!! ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. Η ΠΑΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΤΟ ΦΕΡΕ ΤΟ 10ΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ?

  • Οποιαδήποτε ομάδα νά έπαιζε χθές με τόν παοκ θά κέρδιζε, μόνο εμείς δεν πήραμε κάτι ούτε κάν την ισοπαλία! χάνεις ένα μηδέν μέσα στην Τούμπα και ενώ βλέπεις ότι κάποιοι παίχτες δεν τραβάνε πχ χουχουμης χστζηθεοδοριδης Ντουάρτε Ντίαζ και τούς αφήνεις μέσα έως τό 70'σχεδον και αντί νά ρισκάρεις βάζεις δύο πούλμαν στην άμυνα!! αυτό δεν μπορώ νά τό καταλάβω ακόμα!! τί τακτική είναι αυτή!! μήπως δεν ήθελε ό Αναστασίου νά ρισκάρει για νά μήν φάει καμιά τριαρα ή τεσσάρα;τελοσπαντων θά δούμε και ποια θά είναι ή συνέχεια πάντως έτσι ή ομάδα δεν τσουλαει.

  • Μάλλον ο προπονητής ήταν σε άλλον αγώνα.Πως είναι δυνατόν να μένεις ικανοποιημένος όταν στο πρώτο ημίχρονο δε μπορούσες να κρατήσεις μπάλα ούτε δευτερόλεπτο. Αφού βλέπεις κάποιοι παίχτες δεν τράβαγαν από το πρώτο μισάωρο κάνε αλλαγές. Τι να το κάνω εγώ που στο τελευταίο τέταρτο ξύπνησες κι έκανες τις σωστές κινήσεις ενώ έπρεπε να τις έχεις κάνει από το πρώτο ημίχρονο. Αφού δεν κατάφερες με αυτόν τον ΠΑΟΚ να πάρεις αποτέλεσμα που περιμένεις να πάρεις. Στο πρώτο ημίχρονο δε βλεπόμασταν.

Share

This website uses cookies.

Read More