ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Το «άνοστο» χηνάρι και ο ρεαλιστικός στόχος

«Άνοστο» αποτέλεσμα η ισοπαλία απέναντι στον Αστέρα που σε μεγάλο βαθμό σφραγίζει ότι η εύκολη παραμονή είναι ο ρεαλιστικός στόχος που επιτυγχάνεται.

Του Κωνσταντίνου Ρίγκου

Παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα ήταν αυτό ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Αστέρα. Μπορεί οι προπονητές να είδαν πράγματα από τις ομάδες τους, οι φίλαθλοι πάντως δεν είδαν γκολ. Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού ειδικότερα δεν είδαν νίκη για μία ακόμη φορά στο Αγρίνιο.

Μένουν ελάχιστα πράγματα, όπως επί παραδείγματι η εμφάνιση του Κοντογιάννη. Ένα παιδί προ διετίας είχε συζητηθεί για λάθος λόγους, κατόρθωσε να κερδίσει τα εύσημα με το σπαθί του.

«Αχίλλειος πτέρνα» η έδρα, παραδέχθηκε ο Γιάννης Αναστασίου. Ας μην σταθούμε στα ματς που ηττήθηκε ο Παναιτωλικός εντός. Ας σταθούμε στις ισοπαλίες. Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης. Αν ο Παναιτωλικός είχε 9 βαθμούς αυτή τη στιγμή θα βρισκόταν στην 5η θέση, πάνω από Άρη και Βόλο.

Με τα αν ποδόσφαιρο δεν παίζεται, ωστόσο. Αν αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία για το «κυνήγι» της εξάδας, τότε πήγε στα «σκουπίδια». Αν ο Βόλος νικήσει στη Λιβαδειά, πάπαλα η τελετή. Μαθηματικά ακόμη είναι όλα «ανοικτά». Προχωράμε.

Το γιατί ο Παναιτωλικός δεν παίρνει αποτελέσματα στην έδρα του είναι κάτι που προβληματίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Και κάτι που πρέπει να αλλάξει. Το πρωτάθλημα εξάλλου έχει ακόμα δρόμο, είτε off, είτε out.

Πέντε παιχνίδια απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας και η εικόνα πρέπει να είναι η δέουσα. Πολλώ δε μάλλον όταν στο Αγρίνιο θα φιλοξενήσει Ιωνικό και Λαμία ο Παναιτωλικός. Ομάδες με κίνητρο, ομάδες που θα «ματώσουν». «Νίκα κι άσε τους άλλους να πεθάνουν» σε παράφραση των όσων λέει ο λαός. Θα είναι ντροπή να μην φτάσει τουλάχιστον τις 4 εντός έδρας νίκες η ομάδα.

Συγχαρητήρια στους 1.821 (επαναστατικά… εύστοχο) ήρωες που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας παρά την… πούντα. Εύσημα στους οπαδούς του Αστέρα για την εικόνα και τη στάση τους.

Κάτι τελευταίο κλείνοντας. Ρεαλιστικά, η εξάδα είναι πολύ δύσκολη ως ενδεχόμενο. Ρεαλιστικότατος στόχος; Τερματισμός σε θέση πάνω από το 9 στην κανονική διάρκεια και σίγουρα πολύ πάνω από το 11 -λογικά- στα Play Out. Αυτά ήταν τα περσινά πλασαρίσματα.

Με το ξεκαθάρισμα της μεταβίβασης, εφόσον έρθουν μερικές ακόμη νίκες πρέπει να μπει επί τάπητος το πλάνο για το τι μέλλει γενέσθαι αγωνιστικά. Με δουλειά και σωστές κινήσεις.

Ανόρ, Μπουζούκης, Στάγιτς, Βοΐλης και Γκρατερόλ δεν είναι κινήσεις εξαμήνου. Να τρέξουν οι όποιες ανανεώσεις, να τρέξει ο όποιος προγραμματισμός-κινήσεις. Χωρίς, επιτέλους, να «τρέμει το φυλλοκάρδι» μας από μπαράζ και δικαστήρια.

View Comments

  • ενταξει ρε παιδια ημαρτον βλεπω απο χθες ενα κλιμα διαλυσης. Σιγα, αν το δωσει ο βολος σημερα εισαι παλι στους 6 βαθμους. Εχετε διε προγραμμα που χουμε? Κ αν γινει το θαυμα κ παρεις Χ στο τηγανι? Αφου στα εκτος εισαι καλος? Ρε παμε τωρα ολοι μαζι οκ ξενερα το Χ αλλα τι κολλατε? Προς τον κοσμο απευθυνομαι. Ας παμε Καραισκακη πρωτα κ βλεπουμε. Ο αλλος σε μια σελιδα γραφει τελος η χρονια παμε για το καλυτερο πλασαρισμα!!!! ΑΝ ειναι δυνατον ρε..24 εχεις κ 29 ο αλλος. Οι βαθμοι που εχουμε ειναι ακριβοδικαιοι δε νικησες χθες αλλα νικησες με τυχη στο βολο σιγα το ιδιο πραγμα ειναι. Δε καταλαβαινω γιατι τρυπαμε μονοι μας την ομαδα...εχετε δει προγραμμα που εχουμε, και οι αλλοι τι εχουν? με Χ2 στον γαυρο μπορεις κ παραμπορεις

  • ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΑ . ΠΧ Η ΤΡΙΠΟΛΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ . Η ΤΡΙΠΟΛΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ . ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ 5-6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΗΤΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΑΠΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 25 ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΗΣ ΕΝΑΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΩΟΘΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜ3Ε ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΦΚΙΑΞΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟ ΣΧΟΛΙΟ .ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΔΕ3Ν ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΛΠ

Share

This website uses cookies.

Read More