ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Απαγορεύεται να πετάξει στα «σκουπίδια» αυτό που «έχτισε», μόνο νίκη με Ιωνικό

Ο Κωνσταντίνος Ρίγκος γράφει για τον Παναιτωλικό που στο Βόλο κατάφερε να «χτίσει» ψυχολογία και momentum και πλέον απαγορεύεται να μην κερδίσει τον Ιωνικό.

Οι νίκες που πέτυχε ο Παναιτωλικός στο Βόλο ήταν καθοριστικές τόσο για την ψυχολογία του όσο και για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μετά από μία εβδομάδα στην Μαγνησία, τα «καναρίνια» επιστρέφουν στη βάση τους έχοντας πετύχει το «απόλυτο» σε δύο σερί εκτός έδρας ματς. Αν ήταν προσεκτικότερα στη Λεωφόρο, σίγουρα θα μπορούσαν να είχαν διεκδικήσει ακόμη καλύτερη συγκομιδή σε τρεις αγώνες μακριά από το Αγρίνιο.

Εν πάσει περιπτώσει ο Παναιτωλικός κατάφερε να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο ιδανικά, ωστόσο αν κανείς πιστέψει ότι «έστρωσε» το πράγμα, κακώς θα το κάνει.

Έχει τονιστεί ότι όλος ο Δεκέμβριος είναι κρισιμότατος μήνας για τους Αγρινιώτες και έχουν ακόμη να δώσουν τέσσερα παιχνίδια μέχρι το νέο έτος. Τα τρία είναι στο Αγρίνιο, δύο για το πρωτάθλημα, ένα για το κύπελλο.

«Αν δεν κερδίσουμε τον Ιωνικό δε θα έχουμε κάνει τίποτα» η ατάκα του Αναστασίου που συνοψίζει το νόημα και την ουσία που μένει.

Οι παίκτες που εντυπωσίασαν θετικά στο Πανθεσσαλικό θα πρέπει να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο και να αποδείξουν ότι δεν είναι «πυροτέχνημα» μία καλή παρουσία αλλά μπορούν αντιθέτως να έχουν διάρκεια.

Το προσεχές Σάββατο με τον Ιωνικό το Αγρίνιο πρέπει να δώσει στο γήπεδο βροντερό «παρών» και ομάδα με κόσμο να πάρουν το ματς από τα αποδυτήρια. Τη στιγμή που ο Ατρόμητος θα παίζει στη Λεωφόρο, η Λαμία στην Τούμπα και ο Απόλλωνας με τον ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μην νικήσει.

Και ακολούθως συνεχίζουμε.

Share

This website uses cookies.

Read More