ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

«Μπαμ» με Κολοβό ο Παναιτωλικός! (video)

Σε συμφωνία με τον Δημήτρη Κολοβό ήρθε ο Παναιτωλικός, με τον έμπειρο Έλληνα μεσοεπιθετικό να έρχεται στο Αγρίνιο άμεσα για υπογραφές.

Ο 29χρονος αγωνιζόταν στην τουρκική Κοτσαέλισπορ, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Πριν την Τουρκία φορούσε τη φανέλα της Σερίφ Τιρασπόλ από τη Μολδαβία. Ήταν συμπαίκτης με τον Νάντρει Νταγκό και μάλιστα έπαιξε και στους ομίλους του Champions League.

Για την ιστορία σημειώνεται ότι η Σερίφ, με τον Κολοβό βασικό απέναντι στην Ρεάλ έκανε διπλό στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Στο διάστημα της παραμονής του στην Τουρκία είχε μία πολύ καλή παρουσία, καθώς σε 14 ματς σημείωσε 2 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ.

Έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό, Μαλίν, Βίλεμ, Ομόνοια και Παναθηναϊκό. Σημείο «κλειδί» της υπόθεσης είναι ότι ο παίκτης εκπροσωπείται από την ProSport. Το γραφείο που στο πελατολόγιό του έχει μεταξύ άλλων τον Γιάννη Αναστασίου αλλά και τους Ανέστη, Ξενιτίδη.

View Comments

  • Πιστεύω ότι είναι καλός παίχτης με παραστάσεις, εμπειρία και πείρα και θα βοηθήσει αρκετά.

  • ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΛ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ. ΟΥΤΕ ΚΑΘΑΡΟ 10ΑΡΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΑΘΗΚΕ. Ή ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΗΡΘΕ Ο ΚΟΛΟΒΟΣ ΙΔΙΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΣΤΗ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ. ΜΑΚΑΡΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΕΣ ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΡΑΓΙΚΗ

  • Καλορίζικος! Ομως ο Δημήτρης ο Κολοβός ουδέποτε υπήρξε καθαρόαιμο δεκάρι. Την περασμένη σαιζόν αγωνιζόταν στην Τουρκική Κοτσαέλισπορ, ( Β κατηγορία) με την οποία είχε 14 συμμετοχές και η οποία υποβιβάστηκε! Αυτομάτως έμενε ελεύθερος. Δεν έκανε το βασικό στάδιο προετοιμασίας με καμία ομάδα!

This website uses cookies.

Read More