ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μποροβήλος: «Δεν αντέχει η Ελλάδα τόσες ομάδες» – Υπέρ της ανόδου δύο από SL2 η ΕΠΟ

Ο Γιώργος Μποροβήλος έδειξε επιφυλακτικός για την αναδιάρθρωση, με τον Παναγιώτη Δημητρίου να λέει ότι πρέπει να προβιβάζονται δύο ομάδες και όχι μία.

Ένα από τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι στη σημερινή έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΟ ήταν δια στόματος του Πέτρου Λεουτσάκου και η άνοδος δύο ομάδων αντί μιας από την Super League 2.

Θέση για το θέμα πήρε και ο Γιώργος Μποροβήλος, που έδειξε να μην συμφωνεί απόλυτα, τονίζοντας:

«Η Λίγκα είναι διατεθειμένη να μιλήσει για την αναδιάρθρωση. Όχι για τα θέλω της γειτονιάς. Αλλά να είναι τεκμηριωμένα όλα. Εκεί εμείς έχουμε αντιρρήσεις. Οι δικές μας μελέτες λένε πως η Ελλάδα δεν αντέχει στις δύο εθνικές κατηγορίες τόσες ομάδες. Να είναι κάτι που να ανταποκρίνεται στην Ελλάδα του 2022. Είναι ζήτημα το ποδόσφαιρο που θα οργανώσουμε και για πόσα χρόνια. Το τι ποδόσφαιρο θέλουμε».

Σε εκείνο το σημείο ωστόσο, τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Δημητρίου, που απάντησε ως εξής: «Κύριε Μποροβήλε θεωρώ πως δύο πρέπει να ανεβαίνουν και δύο να πέφτουν. Ήταν θέμα του Υφυπουργείου Αθλητισμού ότι έγιναν 34 ομάδες. Δεν ήταν θέμα του ποδοσφαίρου».

Με αυτόν τον τρόπο, ουσιαστικά, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ φάνηκε να συντάσσεται υπέρ του αιτήματος της Super League 2!

Πηγή: sport-fm.gr

Share

This website uses cookies.

Read More