ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δέλλας: «Δεν κρατάω τίποτα από το παιχνίδι»

Στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε ο Παναιτωλικός καθώς και στο γεγονός ότι δεν έχει να κρατήσει τίποτα από το παιχνίδι στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA με το τέλος του αγώνα τόνισε:

«Νομίζω ότι πάλι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην πρώτη φάση δεχόμαστε γκολ. Χάσαμε την ισορροπία και τη συγκέντρωση μας. Στο δεύτερο ημίχρονο πατήσαμε καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ανούσια κατοχή.

Ο Αστέρας μας περίμενε και εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες που βγήκε. Το δεύτερο εύκολο γκολ, παιδικό θα το χαρακτήριζα μας τελείωσε. Δεν μπορώ να κρατήσω τίποτα από το ματς. Αλλιώς περίμενα το ματς κι αλλιώς βγήκε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και λίγο χρόνο».

View Comments

  • Οταν ενας προπονητης λεει αυτο που βλεπει και δεν προσπαθει να δικαιολογησει ουτε τον ιδιο ουτε τους παιχτες σημαινει πως ξερει τι γιναιτε λαθος ξερει τι πρεπει να κανει Μπραβο στον δελλα αν ηταν ο χαβος που εφτιαξε αυτην την ομαδα θα μιλουσε λες και παιζαμε με την μπαρτσελονα και χασαμε οτι δεν εγινε κατι προσπαθησαμε και ολα τα αστεια που ελεγε σε καθε ηττα!!

  • Όλα καλά... αυτά που λέμε... γιατί όλοι τα βλέπουμε.... Μα Τζανακακη καιΑριγιμπι στο 80ο λεπτό αλλαγή.... Ένας Νταλτσιο που τουλάχιστον στο Α ημίχρονο σέρνεται.... Τουλαχιστον ένα ημίχρονο το δικαιούστε και ο Βαντερσον.... Ματσολα.... ΠΌΤΕ ΘΑ ΠΑΊΞΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΉ.... Ο Μεντινα δεν ήταν καλός με Ολυμπιακό αφού δεν θέλει Τζανακακη... Εμμονή στον Λιαβα.... Δεν μπορείς με πορδές να βάψεις αυγά... Το παιδί τα δίνει όλα... αλλά τόσο μπορεί... έπεσε κατευθείαν στα βαθιά.... ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ... νομίζω.

This website uses cookies.

Read More