ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δέλλας: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, χάσαμε πάλι από ένα λάθος»

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, μετά το τέλος του αγώνα στη Ριζούπολη μίλησε τις κάμερες των καναλιών της Nova.

Ειδικότερα δήλωσε:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε γκολ κόντρα στη ροή. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Ήρθαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, η ήττα μας είναι άδικη, χάσαμε πάλι από ένα λάθος ενώ ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Θα μειώσουμε τα λάθη αυτά, συνεχίζουμε με το ίδιο πνεύμα».

Για τα play outs υπογράμμισε:

«Κάθε παιχνίδι έχει τη σημαντικότητά του, θα πρέπει να παλέψουμε. Όπως είπα, έχουμε πληρώσει σε όλο το διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα τα λάθη μας. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό».

View Comments

  • Το λάθος είναι που θες να κάνεις τον προπονητή.Βγαλε καλύτερα δελτίο να παίζεις περισσότερα θα προσφέρεις.

  • Ρε coach μια απορια εχω τι βλεπεις στον νταλσιο που ολη η ελλασα δεν το βλεπει και τον ξεκινας βασικο τον κρατας και 90 λεπτα????Οτι να ναι ρε μεγαλε

  • Αυτό το πράγμα με τους προπονητές και όχι μόνο.-Χάσαμε από ένα δικό μας λάθος.Το 99%των γκολ,ξεκινάνε και μπαίνουν από λάθη του αντιπάλου Δέλλα.Από λάθος της εξέδρας ποτέ.Το ζήτημα είναι να μπορεί η ομάδα να σκοράρει από τα αντίστοιχα λάθη του αντιπάλου.Όσες δηλώσεις και δικαιολογίες να σκαρφιστείς,δεν έδωσες τίποτα στην ομάδα από τότε που ήρθες.Τραγική διαχείριση,επιθετική ανυπαρξία,ομάδα χωρίς πάθος(με εξαίρεση 1-2 παίκτες),κακή φυσική κατάσταση(Ο Μπουρουτζίκας είναι γυμναστής του προηγούμενου αιώνα).Στα play out,μακάρι με την επάνοδο κάποιων ποιοτικών παικτών,να ανέβουμε και να διεκδικήσουμε κάτι καλό.Για μένα, με βάση την εικόνα,είμαστε ο αδύναμος κρίκος.Εμείς οι τηλεφίλαθλοι,το έχουμε συνειδητοποιήσει,περιμένουμε να δούμε το τέλος της σεζόν, τι μας επιφυλάσσει.Υπομονή και τίποτα άλλο.

This website uses cookies.

Read More