ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Διακοπές από Απρίλιο δεν έκανε κανείς!

Η εικόνα του Παναιτωλικού στην Ριζούπολη ήταν απαράδεκτη. Άπαντες οφείλουν να αντιληφθούν άμεσα ότι διακοπές από Απρίλιο δεν έκανε κανείς.

Του Κωνσταντίνου Ρίγκου

Οι ήττες είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς πάντα να νικάς. Γνωστό τοις πάσι. Ήττες σαν αυτή του Παναιτωλικού στη Ριζούπολη όμως δεν είναι. Για την ακρίβεια είναι από αυτές που κανένας φίλαθλος ή προπονητής δεν θέλει. Δη περισσότερο όταν back to back η ομάδα τους χάνει από τις ομάδες στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Τι πιστοποίησε η ήττα από τον Απόλλωνα; Ότι το μυαλό δεν είναι εδώ. Ότι δεν είναι προσγειωμένοι οι ίδιοι παίκτες που έκαναν προ διαστήματος μεγάλες νίκες παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ελάχιστοι διασώθηκαν. Ο μοναδικός που έδειχνε να έχει πράγματι κίνητρο στο γήπεδο ήταν ο Βαρόνε. Η πολύμηνη απουσία του ήταν δέλεαρ. Λάρσον και Μάρτενσον στο ύψος τους. Μετά; Χάος.

Άνευρη ομάδα, χωρίς επιθετική δημιουργία, χωρίς ψυχή. Ούτε καν εκλάμψεις. Μία σοβαρή φάση όλη κι όλη στον αγώνα. Δύο ο Απόλλωνας, γκολ η μία, στον αντίποδα.

Ενοχλεί διπλά το γεγονός ότι οι παίκτες δεν κατάλαβαν ή ότι δεν τους κατέστη όσο σαφές θα έπρεπε το γιατί όφειλαν στη Ριζούπολη να νικήσουν. Για την εικόνα δεν δίνουν εξηγήσεις μόνο οι έντεκα που παίζουν μέσα στο γήπεδο. Ο Γιάννης Αναστασίου οφείλει κι αυτός από μεριάς του να δει τι πήγε λάθος και που πρέπει κι αυτός να αλλάξει… τακτικές, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ζητούσε… απαντήσεις. Φευ. Ήταν η χειρότερη εμφάνιση του Παναιτωλικού μέσα στο 2022. Εμφάνιση που δίνει «πάτημα» αμφισβήτησης. Ο κόσμος έχει κάθε δίκαιο να στηλιτεύει αυτό που είδε χθες. Ήταν απαράδεκτο. Σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια οφείλουν άπαντες να δείξουν ότι υπάρχει προσήλωση.

Αυτά τα ολίγα. Δύο εντός έδρας παιχνίδια στη συνέχεια. Αυτονόητη η απαίτηση για δύο νίκες. Η σεζόν ΔΕΝ τελείωσε.

View Comments

  • Αυτη η εικονα δεν αφορα μονο τους παικτες αλλα και την ΄΄αναλαφρη΄΄ αντιμετωπιση του αγωνα απο τον Προπονητη μας !!Γιαννη ηρεμα..........ο πρωτος υπευθυνος για αυτην την εικονα εισαι εσυ και οσοι ακομα βρισκονται μεσα στα αποδυτηρια ! CHRISTOS

  • Η ομάδα δεν έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση ακόμη και αυτό φαίνεται τα εφόδια υπάρχουν οι εγκαταστάσεις υπάρχουν αλλά πιστεύω ότι την νοοτροπία καί την νοοτροπία τού νικητή την χτίζει ό προπονητής θά πρέπει νά μήν επηρεάζεται από κανένα είτε έχει συνεργαστεί στό παρελθόν με κάποιους ποδοσφαιριστές ή τό τί θέλει ό κόσμος όταν κάποιος δεν είναι έτοιμος ανεξαρτήτου ονόματος αυτός θά πρέπει νά κοιτάει το καλύτερο για την ομάδα καί όποιος δεν συγχρονίζεται με τά θέλω καί την πολιτική της ομάδας θά πρέπει νά απομακρύνεται αυτό τώρα δεν μπορεί νά αλλάξει ότι έγινε έγινε προέχει ή σωτηρία τής ομάδας καί μαθηματικά καί τό καλοκαίρι θά έχουν χρόνο νά διορθώσουν τά κακώς κείμενα έτσι ώστε νά μήν ξανά εμφανιστούν αυτές οι παθογένειες καί η ομάδα νά πρωταγωνιστεί όχι για την σωτηρία αλλά για εισιτήριο πού οδηγεί στο conference league η στό Europa League τό πιστεύω αυτό και θά μας κάνει όλους χαρούμενους διότι ό Παναιτωλικός είναι ομάδα καί διδάσκει ποδοσφαιρικό ήθος σύν την ιστορία πού κουβαλάει οπότε στό χέρι τους είναι να διορθώσουν τά όποια προβλήματα έχουν εντοπιστεί καί νά δώσουν στην ομάδα την θέση πού τους πρέπει.

Share

This website uses cookies.

Read More