ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Διαβιβάστηκε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα το σκεπτικό της απόφασης για τον Παναιτωλικό

Στα χέρια του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου, διαβιβάστηκε σήμερα το σκεπτικό των δικαστών της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, που επέβαλλε -κατά πλειοψηφία – πρόστιμο 300.000 ευρώ στον Παναιτωλικό.

Ο κ. Σπυρόπουλος θα μελετήσει το σκεπτικό της απόφασης, με την οποία ο Τίτορμος απαλλάχθηκε της ποινής του υποβιβασμού. Θα αποφασίσει ακολούθως εάν θα κάνει ή όχι έφεση, όπως τονίζει το dikografies.blogspot.com.

Ακόμη και αν δεν ασκήσει έφεση η υπόθεση θα εκδικαστεί εξ αρχής στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Αυτό διότι ασκήθηκε έφεση από μεριάς Παναιτωλικού για το πρόστιμο που επιβλήθηκε.

View Comments

  • Μετα τοσες μερες.......Με τι το στειλανε το ΄΄σκεπτικο΄΄ ? Με γαιδαρο , με τον Κουγια η΄ με χελωνα ?Ο κ. Σπυροπουλος θα το μελετησει μονος του η΄ θα ΄΄συμβουλευτει΄΄ τον.......Κουγια και τον.....Γεωργιου ? CHRISTOS

  • Στο εφετειο αν δεν κανει εφεση ο ποδοσφ. εισαγγελεας θα εκδικασθει μονο η εφεση του Παναι κ μονο ως προς το σκελος του προστιμου, το θεμα του υποβιβασμου δεν μπαινει στη συζητηση καν, κ αυτο γιατι δεν χειροτερευει η θεση αυτου που κανει εφεση

Share

This website uses cookies.

Read More