ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

«Διπλό» στη Λεωφόρο με 1-2 και χαμόγελα στον Παναιτωλικό

Σπουδαίο φιλικό «διπλό» με 1-2 μέσα στη Λεωφόρο πήρε ο Παναιτωλικός του Γιάννη Αναστασίου, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Μία φιλική αναμέτρηση στην οποία μπόρεσαν να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα έδωσε ο Παναιτωλικός στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Έτσι ξεκίνησαν

Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε τον Παναιτωλικό σε 4-4-1-1 με τους Ροντρίγκεζ, Μαλή, Χουχούμη, Λούι, Κορνέλιου, Τσιγγάρα, Μεντόσα, Ντουάρτε, Φλόρες, Ντίας και Καρέλη στο αρχικό σχήμα.

Διούδης, Χουάνκαρ, Σιδεράς, Βέλεθ, Κώτσιρας, Πέρεθ, Μαουρίσιο, Καμπετσής, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μακέντα ξεκίνησαν στον αντίποδα για τον γηπεδούχο Παναθηναϊκό.

Το πρώτο ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός είχε συνολικά την κατοχή και την πρωτοβουλία, σημειώνοντας καλές στιγμές στο 6′ όταν ο Μπουζούκης προσπάθησε να κρεμάσει από τα 40 μέτρα τον Ροντρίγκες αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ και στο 14′, όταν Καμπετσής επιχείρησε να σκοράρει με βολέ.

Στο 38′ ο Λουί ανέτρεψε στην περιοχή τον Μαουρίσιο και ο Χατζηγιοβάνης σκόραρε από το σημείο του πέναλτι για το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 43′ όμως από κόρνερ του Ντίαζ ο Ντέιμπι Φλόρες σκόραρε με κεφαλιά ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Παναιτωλικό.

Το δεύτερο ημίχρονο

Με το «καλημέρα» στην επανάληψη ο Καρέλης στο 49′ μετά από λάθος βρέθηκε φάτσα φόρα με το 1-2 αλλά ο Διούδης του είπε «όχι» ενώ ακολούθως απομάκρυνε και σουτ του Τσιγγάρα.

Στο 66′ ο Ροντρίγκες έγκαιρα πρόλαβε την μπάλα προ του Ιωάννιδη, διατηρώντας το ισόπαλο σκορ. Στο 71′ σουτ του Μεντόζα από πάσα του Λούι απομάκρυνε ο Διούδης. Στο 76′ ο Αναστασίου πέρασε στο γήπεδο Βργκοτς αντί Μαλή και Βέργο αντί Καρέλη.

Στο 83′, ο Μπαρμπόσα που είχε εισέλθει λίγο νωρίτερα στο γήπεδο εκτέλεσε φάουλ, το οποίο βρήκε στα χέρια παίκτη στο τείχος του Παναθηναϊκού, με τον ρέφερι να καταλογίζει πέναλτι.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος εκτέλεσε για το 1-2 από τα έντεκα βήματα, σκορ που ήταν και το τελικό.

Θετικότατη εμφάνιση και δικαιολογημένα τα χαμόγελα στον Παναιτωλικό, που δείχνει καλά στοιχεία και αναμένει φυσικά την περεταίρω μεταγραφική ενίσχυση στις θέσεις του φορ και του χαφ.

Αγωνίστηκαν οι: Ροντρίγκες, Λούι, Μαλής (78’ Βργκοτς), Κορνέλιους, Χουχούμης (86’ Περέιρα), Τσιγγάρας, Φλόρες (86’ Μπελεβώνης Χρ.), Μεντόσα (78’ Μπαρμπόσα), Ντουάρτε (75’ Μόρσεϊ), Ντίας, Καρέλης (78’ Βέργος).

View Comments

  • Προφανως για να κερδισαμε παιξαμε και καλα και αυτο δειχνει πως η ομαδα ειναι σε καλο δρομο βεβαια χρειαζεται ενισχυση στο επιθετικο κοματι και αυτο το λεω γιατι πλην του φιλικου με λαμια στα αλλα φιλικα η δεν σκοραραμε η το καναμε με στημενη μπαλα για μενα αυτο εχει δυο ερμηνειες η αρνητικη στο οτι δεν δημιουργουμε φασεις για να σκοραρουμε και η θετικη οτι πλεον εκμεταλευομαστε τα στημενα κατι που περυσι δεν το καναμε....αισιοδοξια και μακαρι ολα να πανε καλα

  • Όποιος αγαπάει τον Παναιτωλικό,τον αγαπάει χωρίς "συμβόλαιο"για πολύ καλή πορεία,για νίκες και ...
    Ευρώπες.Αυτές τις δυνατότητες έχει ο σύλλογος,αυτά μπορεί να κάνει η διοίκηση,οικονομικά.Ποτέ δεν θα απαιτούσα από έναν άνθρωπο που άλλαξε επίπεδο τον Παναιτωλικό,να σκορπάει περισσότερα χρήματα,σε ένα υποβαθμισμένο ελληνικό ποδόσφαιρο,που δεν φέρνει χρήματα.Σε ένα πρωτάθλημα που οι μεγάλοι σύλλογοι θέλουν υποχείρια τους μικρούς,που δεν θέλουν την κεντρική διαχείριση για να έχουν αυτοί ολόκληρη την "πίτα".Αυτό είναι το πρωτάθλημά μας,το ποδόσφαιρό μας.Καρπαζοεισπράκτορες της Ευρώπης,στις τελευταίες θέσεις σε κατάταξη.Οι πραγματικοί Παναιτωλικοί όμως και όχι οι ΠΟΚίτες με ολίγον Παναιτωλικό,πάντα πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα.Με τη γκρίνια μας,την απογοήτευση την κριτική και όλα αυτά,εννοείται,αλλά Παναιτωλικοί.

  • Μπράβο!!! Νίκη ακόμη και σε φιλικά. Ειδικά στην ομάδα που μας υποβιβασε το 1977 χαρίζοντας την ισοπαλία εντός έδρας στον Απόλλωνα την τελευταία αγωνιστική για να σωθεί. Για όσους έχουν Παναιτωλικη ψυχή και μνήμη..

This website uses cookies.

Read More