ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δύο χρονιές να δεινοπαθείς και την τρίτη να μένεις κατηγορία με… γιούχα;

Ναι, ο Παναιτωλικός πέτυχε και μαθηματικά την παραμονή, έχοντας στις «πλάτες» του δύο χρονιές που… δεινοπάθησε. Έμεινε όμως με… γιούχα.

Κι αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που πρέπει να προβληματίσει όλους στον Παναιτωλικό. Η ομάδα έφτασε στο σημείο να παίζει τρομερό ποδόσφαιρο, να κάνει μεγάλες νίκες και τα κάνει όλα… «ώπα» στα Play Outs;

Μετά τη Νίκαια αυτό που βλέπουμε δεν είναι Παναιτωλικός. Και άμοιρος ευθυνών δεν είναι κανένας. Εν προκειμένω να εστιάσουμε στους παίκτες. Είναι δεδομένο ότι πριν λίγο καιρό αυτοί έκαναν τα σπουδαία αποτελέσματα. Αυτοί σκόρπισαν ντελίριο στις τάξεις του κόσμου. Η εικόνα των τελευταίων αγώνων είναι ανεπίτρεπτη. Γκρέμισαν αυτό που οι ίδιοι με κόπο έφτιαξαν.

Σε ότι αφορά τον οργανισμό του Παναιτωλικού και τον Γιάννη Αναστασίου. Σαφώς να αξιολογήσουν ορισμένα πράγματα σε άλλη βάση. Αν οι παίκτες σου για τον οποιονδήποτε λόγο δεν έχουν κίνητρο, τρίζεις δόντια. Καθιστάς σαφές ότι εδώ δεν είναι κάπου… χαλαρά, δίχως απαιτήσεις.

Κι αν ως τώρα δεν κατάλαβαν, σίγουρα μετά το γιουχάρισμα του κόσμου και τα νεύματα της «6» σίγουρα θα είδαν ότι κάτι κάνουν πολύ λάθος. Ο κόσμος δεν είναι αχάριστος. Απαιτητικός είναι. Και έτσι πρέπει.

Είναι αδιανόητο στην τελευταία φάση κι ενώ το γήπεδο είναι «στον αέρα» ο Φλόρες να κρατάει μπάλα για… καθυστέρηση. Είναι θέμα συζήτησης το πώς έπαιξε την τελευταία φάση ο Παναιτωλικός. Δικαιολογημένη η οργή και ο θυμός του κόσμου.

Εν πάση περιπτώσει, είναι κρίμα. Να το πούμε ξανά. Μία ομάδα που δύο σεζόν έφτυσε αίμα, κυριολεκτικά, να σώσει την κατηγορία, να φτάνει στο σημείο φέτος να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, να παίρνει μεγάλα αποτελέσματα και στο τέλος να τα κάνει όλα… «ίσωμα».

Ως φίλαθλο του Παναιτωλικού με πειράζει. Και επειδή σίγουρα πειράζει και άλλους, πολλούς καλά θα κάνει ο καθένας να δει τι πρέπει να αλλάξει. Τόσο άμεσα όσο και για τη νέα σεζόν.

View Comments

  • Καταλαβαινω οτι μετα απο 3 ηττες στα playaout σε 3 παιχνιδια και δυο στο αγρινιο να εχεις καποιο φοβο στο παιχνιδι αλλα σε φυσιολογικο επιπεδο σημερα το πηγαμε στο αλλα ακτο,Δεν γινεται στην εδρα σου στην τελευταια φαση σε ενα ουσιαστικα αδιοφορο παιχνιδι να φοβασαι να ψαξεις το γκολ απο κορνερ μην τυχον κανει αντεπιθεση ο αστερας και φας γκολ δεν γινεται απλα

  • Κανένα σχόλιο για τον αγώνα.Οι λόγοι ευκολονόητοι και για τον πιο αδαή. Η ομάδα έπαιξε για να μη χάσει,φάνηκε και στη σύνθεση και τακτική του προπονητή.Η φάση στο τέλος εξέθεσε τους παίκτες.Γίνονται όμως στο ποδόσφαιρο αυτά.Δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε στα play out,είναι σίγουρα ματς αγγαρείας επιβαλλόμενα από τη συνδρομητική τηλεόραση.Πρέπει να αλλάξουν πολλά στο επόμενο πρωτάθλημα.Όχι μόνο στο ρόστερ,αλλά και στη νοοτροπία.Ο Αναστασίου προσπαθεί να δοκιμάσει όλους τους παίκτες,δεν μπορεί να τους"τσιτώσει"σε αυτή τη φάση γιατί είναι ελάχιστο το κίνητρο.Άλλωστε με τόσους πατριώτες στις δύο ομάδες ...όλα ρυθμίζονται.

  • Συμφωνω με το σχολιο σου ! Ουτε με την Μαντσεστερ Σιτυ να παιζαμε !!!Παλι καλα που πηραμε τον 1 βαθμο !! CHRISTOS

  • Η τελευταία φάση είναι η κυρίαρχη του ματς. Τσάμπα η αγωνία και η προσμονή μας σε κάθε αγώνα. Δε αξίζει αυτή η εικόνα στη φετινή ομάδα.

  • Μετά από μήνες βρέθηκα στο γήπεδο να δω την αγαπημένη μου ομάδα γεμάτος προσμονή για το συναίσθημα που μου προσφέρει το μέρος που μεγάλωσα, το κλουβί.
    Αντί αυτού πίκρα και απογοήτευση.
    Όχι για το αποτέλεσμα αλλά για την άθλια εμφάνιση, την αδιαφορία και την κοροϊδία.
    Αυτό που συνέβη στο τέλος δεν περνάει έτσι.
    Κύριε Αναστασίου, κύριοι παίχτες.
    Δεν σας χρωστάμε, ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ!
    Ήρθατε σε ένα σύλλογο που σας τα προσφέρει όλα απλόχερα, Ήρθατε σε μια ομάδα που σε παιχνίδια αδιάφορα παίζετε σε σχεδόν γεμάτο γήπεδο!
    Πολλοί από εσάς ηρθατε στο ναδίρ της καριέρας σας και αναστηθηκατε!
    Οφείλετε να επανορθωσετε και μάλιστα γρήγορα!
    Ο Παναιτωλικός δεν είναι ούτε Τρίπολη ούτε Βόλος ούτε Λαμία, ο Παναιτωλικός κουβαλάει κόσμο, πολύ κόσμο που καλό είναι να μην τον βάλετε απέναντι...

  • Η τελευταια φαση αποτελει προσβολη του αθληματος κ συμφωνα με τον Κανονιζμο τιμωρειται. Η τιμωρια ηρθε απο τους φιλαθλους με το γιουχα κ απο τη θυρα 6. Το φιλικο με τον Αστερα αποτελει εμπαιγμο στον αγνο φιλαθλο που δεν πιστευε σ αυτο που εβλεπε σρον αγωνιστικο χωρο. Συνενοχος κ ο Αναστασιου. Θα δειξει η ιστορια αν ηταν προμελετημενο το εγκλημα κ τοτε φευ

  • Έβλεπα το παιχνίδι σε μεγάλη οθόνη σε καφέ στο Θησείο, όπως καί αρκετοί άλλοι όχι οπαδοί τής ομάδος, απλά φίλαθλοι,η τελευταία φάση σχολιάστηκε με δισφυμηση για την ομάδα μας....και το οξύμωρο είχα πλάτη την φωτεισμενη Ακρόπολη...

Share

This website uses cookies.

Read More