ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ευχάριστη έκπληξη από τους νεαρούς ο Αναστασόπουλος

Ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος αποτελεί ως ώρας την ευχάριστη έκπληξη από τους νεαρούς της Κ19 που συμμετέχουν στην προετοιμασία.

Πέραν της εικόνας της ομάδας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στα φιλικά τεστ που δίνει και πέραν της δεδομένης ανάγκης για μεταγραφική ενίσχυση, υπάρχει μία ακόμη παράμετρος να σταθούμε. Ο λόγος για τα νεαρά παιδιά από την Κ19 που εδώ στο Ζλάτιμπορ αξιολογούνται.

Στη Σερβία παρόντες είναι οι Αναστασόπουλος, Λαζαρίδης, Σοροβός, Ραγιάς και Νικολάου. Καθημερινά οι νεαροί, τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά κάνουν την προσπάθειά τους για να αποδείξουν ότι αξίζουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στο φιλικό με την Γκράφιτσαρ ο μεσοεπιθετικός Νικολάου έδειξε καλά στοιχεία. Ο αριστεροπόδαρος Παναγιώτης Αναστασόπουλος, ωστόσο, ήταν αυτός που «κέντρισε» τα βλέμματα. Έπαιξε ως στόπερ και ως μπακ. Ξεχώρισε για τις τοποθετήσεις του, το «διάβασμα» του παιχνιδιού, την ψυχραιμία του.

Και δεν ήταν το πρώτο ματς που το έκανε. Η μέχρι τώρα εικόνα του δείχνει ότι είναι ικανός για το «άλμα» από την Κ19 στην πρώτη ομάδα.

«Θέλει δουλειά κι εγρήγορση. Η μετάβαση από το παιδικό στο αντρικό είναι σκληρή», τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του μετά το τελευταίο φιλικό. Και σκιαγραφεί απόλυτα το τι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους όλοι οι νεαροί.

View Comments

  • Η πιο ευχάριστη έκπληξη στη μέχρι τώρα προετοιμασία είναι η συμμετοχή των νεαρών παικτών από τη Κ19.ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ. Ένα νέο ποδοσφαιρικο αστέρι γεννιέται στο Αγρίνιο και φέρνει ελπίδες για το ότι καλύτερο ως αμυντικός στοπερ η ακόμη και για αριστερός οπισθοφυλακας. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Επίσης ένα ακόμη ποδοσφαιρικό ως αριστερός εξτρεμ που κι αυτός έχει διακριθεί ιδιαίτερα και που δίνει κι αυτός την ελπίδα για το ότι καλύτερος Συγχαρητήρια και μπράβο στα παιδια

This website uses cookies.

Read More