ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Συρία-Τουρκία συγκεντρώνει η Θύρα 6

Είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Συρία και Τουρκία συγκεντρώνει ο σύνδεσμος των οπαδών του Παναιτωλικού, Θύρα 6.

«Στην προσπάθεια μας αυτή θέλουμε αρωγό την πόλη του Αγρινίου ώστε να συνδράμουμε όσο μπορούμε στα θύματα της πρωτοφανούς αυτής καταστροφής», τονίζεται.

Υπογραμμίζει η σχετική ενημέρωση:

«Τα νέα που έρχονται από τις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας είναι τραγικά. Όσο περνούν οι ώρες ο αριθμός των θυμάτων, νεκροί τραυματίες και αγνοούμενοι, εκτοξεύεται. Δεκάδες χιλιάδες είναι οι άστεγοι και στις δύο πλευρές των συνόρων.

Είμαστε από εκείνους που δεν απαιτείται μια φυσική καταστροφή για να ενεργοποιηθούν τα αλληλέγγυα αντανακλαστικά τους, μιας και για εμάς, φυσικές και κοινωνικές καταστροφές δεν γνωρίζουν σύνορα.

Θέλοντας, λοιπόν, να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους λαούς που δοκιμάζονται κάνουμε το ελάχιστο από το δικό μας μετερίζι. Για το λόγο αυτό συγκεντρώνουμε άμεσα είδη πρώτης ανάγκης. Κουβέρτες, σκεπάσματα, χοντρά ρούχα (μπουφάν, φούτερ, γάντια, κασκόλ), φάρμακα, γάλα σε σκόνη και τροφές μακράς διάρκειας.

Στην προσπάθεια μας αυτή θέλουμε αρωγό την πόλη του Αγρινίου ώστε να συνδράμουμε όσο μπορούμε στα θύματα της πρωτοφανούς αυτής καταστροφής.

Ωράριο λειτουργίας συνδέσμου:

Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 20:30-22:00»

Share

This website uses cookies.

Read More