ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εικόνες ντροπής στο Μεσολόγγι: Έκαναν ντου σε γονείς και μαθητές του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου (video)

Σοβαρά επεισόδια προκλήθηκαν την Δευτέρα στο ΔΑΚ Μεσολογίου, στον τελικό μεταξύ του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου και της ομάδας του ΕΠΑΛ Ναυπάκτου.

Ο αγώνας ήταν ο τελικός του σχολικού πρωταθλήματος της Αιτωλοακαρνανίας. Όπως ήταν φυσιολογικό, το ενδιαφέρον από συμμαθητές των ποδοσφαιριστών και γονείς, ήταν έντονο.

Στο γήπεδο στο Μεσολόγγι, όπου διεξάγονταν ο τελικός, αφίχθησαν δυο λεωφορεία από το Αγρίνιο. Όπως και αρκετοί φίλαθλοι αντίστοιχα που υποστήριζαν την σχολική ομάδα της Ναυπάκτου.

Οι συμμαθητές των παικτών του 1ου ΓΕΛ, οργάνωσαν κανονικά «εξέδρα» με συνθήματα υπέρ της ομάδας του σχολείου τους.

Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εθεάθησαν στο σημείο και πίσω από τις κερκίδες 20-30 άγνωστοι νεαροί. Άρχισαν τότε να εκσφενδονίζουν κατά της εξέδρας όπου βρίσκονταν οι Αγρινιώτες γονείς και μαθητές, πέτρες, καπνογόνα και κροτίδες!

Οπως ήταν φυσιολογικό, επικράτησε πανικός. Όλοι έτρεχαν να καλυφθούν ενώ κάποιοι νεαροί θερμόαιμοι απάντησαν και από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός. Λίγα λεπτά μετά, και αφού ο αγώνας διεκόπη, οι άγνωστοι ταραξίες, έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει σχηματιστεί κάποια δικογραφία από την Αστυνομία στο Μεσολόγγι και δεν έχουν γίνει προσαγωγές.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα του 1ου Λυκείου Αγρινίου νίκησε με 3-2 την ομάδα του ΕΠΑΛ Ναυπάκτου και στέφθηκε πρωταθλήτρια Αιτωλοακαρνανίας.

Θα αντιμετωπίσει το ΓΕΛ Γαστούνης, στη συνέχεια του θεσμού. Όπως ήταν φυσιολογικό, μετά τη νίκη-πρόκριση ακολούθησαν πανηγυρισμοί.

Πηγή: agriniopress.gr

View Comments

  • Δεν μπορώ να καταλάβω για η Επσνα βρίσκετε στο Μεσολόγγι με ποια δικαιολογία ;; αφού δεν έχουν ομάδα ούτε β εθνικής Επίσης το γηπεδο είναι ακατάλληλο ακόμα και για αγώνες μοτοκρος !

This website uses cookies.

Read More