ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Εκδικάζεται την Τετάρτη η έφεση του Παναιτωλικού

Την προσεχή Τετάρτη στις 16:00 μ.μ. θα εκδικαστεί η έφεση του Παναιτωλικού και του Ντέρεκ Κορνέλιους κατά της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Την Τετάρτη ξεκινά προπονήσεις, την Τετάρτη θα μάθει κι αν τελικά το «μάρμαρο» των 300.000 ευρώ που η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε ότι θα πρέπει ο Παναιτωλικός να πληρώσει για την υπόθεση Κουτσοσπύρου θα καταπέσει.

Η αγρινιώτικη ΠΑΕ μετά την απαλλαγή της από την πρόταση της εισηγήτριας Παναγιώτας Σαρδέλη για υποβιβασμό, επιθυμεί να μειωθεί ή ακόμα και να εξαληφθεί το υπέρογκο πρόστιμο που επιβλήθηκε. Για το λόγο αυτό και άσκησε έφεση άμεσα μετά την έκδοση της απόφασης.

Μαζί με τον Παναιτωλικό έφεση έχει ασκήσει και ο Ντέρεκ Κορνέλιους. Στον Καναδό στόπερ είχε επιβληθεί πρόστιμο 20.000 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν σοβαροί λόγοι για τους οποίους οι δύο μεριές αναμένουν δικαίωση. Αρκεί να διαβάσει κανείς το σκεπτικό της απόφασης για να το αντιληφθεί…

View Comments

  • Οσο περισσοτερη μειωση εχουμε στο πριστιμο,τοσα περισσοτερα χρηματα θα μεινουν για ποιοτηκοτερες μεταγραφες χωρις να ματωσει η τσεπη του Κωστουλα.
    Αν και τον βλεπωαπιφασισμενο φετος να ριξει χρημα,ειναι κριμα να το βαλει ο ιδιος κι οχι το ταμειο της ομαδας
    Κι ολα αυτα για μια βλακεια ενος ανεγκεφαλου..

Share

This website uses cookies.

Read More