ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Εντατικοποιούνται οι εργασίες στο γήπεδο μετά το Πάσχα με τις πρώτες θεμελιώσεις

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Παναιτωλικό στην έδρα του τελείωσαν και πλέον αναμένεται να «τρέξουν» πιο εντατικά οι εργασίες στο γήπεδο.

Το προηγούμενο διάστημα ξεκίνησαν οι προεργασίες στην μικρή εξέδρα, με την απομάκρυνση σιδηροκατασκευών και άλλων υλικών.

Έγιναν παράλληλα συναντήσεις μηχανικών με τον ανάδοχο του έργου. Σε αυτές τέθηκαν χρονοδιαγράμματα για την εκκίνηση των πιο «βαρέων» εργασιών.

Μετά τις ημέρες του Πάσχα αναμένεται να δούμε τις πρώτες εκσκαφές και θεμελιώσεις στην μικρή εξέδρα. Βήματα απαραίτητα για να επεκταθεί το άνω διάζωμα.

Εργασίες θα «τρέξουν» και στο πέταλο, για την διαμόρφωσή του εξωτερικά και εσωτερικά. Το ενδιαφέρον στρέφεται στην εξέλιξη και την πρόοδό τους εντός των επόμενων μηνών.

View Comments

  • Έλα νά ετοιμαστεί η "μικρή" τό δυνατόν συντομότερα να βγούν καί τά διαρκείας της, χωρίς αυτήν ο οργανισμός παναιτωλικός είναι κουτσός.Ειδικά γι'αυτή νά πιεστεί ο ανάδοχος από τούς υπεύθυνους,τά υπόλοιπα δέν επηρεάζουν σέ τίποτα χρονικά.

  • Με απλά λόγια η μικρή εξέδρα έμεινε κλειστή φέτος δίχως λόγο. Και κατά πώς φαίνεται θα παραμείνει κλειστή και του χρόνου...

Share

This website uses cookies.

Read More