ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Επίσημο: Ανανέωσε ο Γιώργος Λιάβας!

Ο Γιώργος Λιάβας θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του Παναιτωλικού για τα επόμενα δύο χρόνια όπως έγινε επίσημα γνωστό.

Εξέλιξη για την οποία είχατε ενημερωθεί στο TitormosNet.gr και η οποία έρχεται ως επιβράβευση του νεαρού, για την εξαιρετική του φετινή σεζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Γιώργος Λιάβας, ο πρώτος Αιτωλοακαρνάνας ποδοσφαιριστής που ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές στη Super League με τη φανέλα του Παναιτωλικού, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026.

Παιδί των Τμημάτων Υποδομής του Παναιτωλικού με πλούσια παρουσία σε όλες τις Εθνικές ομάδες (εκτός της Εθνικής Ανδρών) υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2018, σε ηλικία 17 ετών και από την πρώτη σεζόν κατέγραψε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Τον ίδιο αριθμό έφτασε και στα δύο επόμενα πρωταθλήματα. Οι δύο (διαδοχικοί) σοβαροί τραυματισμοί τον κράτησαν για περισσότερο από ενάμιση χρόνο εκτός δράσης, αλλά επέστρεψε δυνατός με 15 συμμετοχές πέρσι και 30 εφέτος.

Παρά τις προτάσεις που είχε, επέλεξε να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με τον Τίτορμο στο στήθος και το περιβραχιόνιο του αρχηγού που από μικρή ηλικία πέρασε στο χέρι του».

View Comments

  • Δίκαια αρχηγός τών επόμενων χρόνων, προσθέτει τό όνομά του δίπλα σέ μεγάλες προσωπικότητες τής ιστορίας μας.

  • Εύγε!
    Έπρεπε να γίνει, θέλουμε γηγενείς!
    Με το καλό στην εθνική ανδρών!
    Σιδερένιο να ναι το παλληκάρι!

  • Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη...
    Γιώργο καλώς ανανέωσες με την ομάδα της καρδιάς σου να εισαι γερός και δυνατός και να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρα σου μαζί μας.

    Παναιτωλικός στα εύκολα
    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ στα δύσκολα

  • Συγχαρητήρια στον Γιώργο!!! Ποιοτικός παίκτης, φέτος έβγαλε και ωριμότητα, έκανε πιστεύω το step up... Ελπίζω σιγά-σιγά η κερκίδα (το γκρινιάρικο κομμάτι της έστω) να σταματήσει να σχολιάζει τα δικά μας παιδιά, που αποδεδειγμένα αγαπάνε και πονάνε την ομάδα όμως...Να είναι υγιής!!!

  • επανήλθε μετα τους 2 σοβαρότατους τραυματισμούς,δούλεψε όμως και πάρα πολύ!η ανανεωση μοιάζει όμως με πώληση,κατι να πάρει και η ομαδα,μην φύγει ελεύθερος.....

  • Μπράβο στον Γιώργο που ανανέωσε, είναι μικρός ακόμα, χωρίς να ξέρουμε τι προτάσεις είχε στα χέρια του, θα έχει και άλλες ευκαιρίες μπροστά του να διακριθεί και να φτάσεις εκεί που ο ίδιος επιθυμεί! Έβγαλε χαρακτήρα αρχηγού φέτος και δίκαια πήρε το περιβραχιόνιο. Να είναι υγιής και να συνεχίσει να προσφέρει για την ομάδα μας!

This website uses cookies.

Read More