ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ετοιμάζουν εκδρομή στο Αγρίνιο φίλοι της Λαμίας

Εκδρομή στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό ετοιμάζουν φίλοι της Λαμίας, όπως γνωστοποίησαν στα κοινωνικά δίκτυα.

Με τη νίκη απέναντι στον Άρη οι ελπίδες της Λαμίας για παραμονή «αναπτερώθηκαν». Οι οργανωμένοι οπαδοί της προετοιμάζουν εκδρομή για το Αγρίνιο για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Υπενθυμίζεται εξάλλου, στον αγώνα του πρώτου γύρου οπαδοί του Παναιτωλικού είχαν δώσει το «παρών» στη Φθιώτιδα.

View Comments

  • Καλοδεχούμενοι οι Φίλοι της Λαμίας!....
    Ενδεχομένως , να τους στεναχωρήσουμε το απόγευμα Κυριακής , αλλά : Οφείλουμε στα πλέϋ άουτ να σκορπίσουμε πόνο βαρύ και πίκρα στον Αντιπαθέστατο Κομποτιακό και στη... “νέα Ηλιούπολη” προκλητικό Ιωνικό.
    ΥΓΟΥ': ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ότι σε προηγούμενη περίσταση που κινδυνεύαμε στα πλέϋ άουτ, όταν ο τότε προπονητής της Λαμίας , παρέταξε την Ομάδα “του” με ανοιχτά τα πόδια σε Πανιώνιο (και άλλους) .. κι έγινε Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα μαζί στον Παναιτωλικό ΜΑΣ , ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Λαμία κ. Πανουργιάς Παππαϊωάνου τον απέλυσε ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ Διαδικασίες.
    Αφτά...
    Θ._

  • * "...τότε προπονητής της Λαμίας..." , ο "κ." Μάτζιος , που απολύθηκε αστραπιαία - για να ΜΗΝ ξεχνάμε ονόματα & διευθύνσεις.... ΚΑΙ ΕΥΓΕ στον Κ. Πανουργιά Παππαϊωάνου ... που με την ευκαιρία ας θυμίσω και ετούτο , το πρόσθετο: Όταν πέρσι , λόγω του ... βαρύγδουπου "σκανδάλου 'στοιχηματισμού'.." των ελαχίστων Ευρώ από πλευράς Χρ. Κ. ο Παναιτωλικός έτρεχε στα Δικαστήρια ... ελέω Απολλωνάκου ... ο (γνωστός) Κούγιας , στις φανφάρες του μιλούσε για παρέμβαση και άλλων με "έννομο συμφέρον" , κατονομάζοντας ... μια δυο φορές τον κυρ Πανουργιά Π.
    Αποδείχτηκε ότι ουδέποτε ο κυρ Πανουργιάς και η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία "επενέβησαν" και ότι ούτε καν ένα τόσο δα δικόγραφο κατέθεσαν....
    .................
    (ΚΑΙ) αφτά που λες!...

    Θ.

Share
Tags: SUPER LEAGUE

This website uses cookies.

Read More