ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

«Γεμίζουμε το γήπεδο, παίρνουμε τη νίκη»- Μειωμένες τιμές και ανοικτά εκδοτήρια για τα εισιτήρια με Βόλο

Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο απευθύνει ο Παναιτωλικός. Ανοικτά τα εκδοτήρια του γηπέδου το Σάββατο και μειωμένες τιμές.

Με μείωση των τιμών των εισιτηρίων κατά 30% και ανοίγοντας εκδοτήρια στο γήπεδο το Σάββατο, ο Παναιτωλικός απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του. Να γεμίσει το γήπεδο και να «σπρώξει» την ομάδα στη νίκη.

Η σχετική ενημέρωση:

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός καλεί τους φιλάθλους να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας το Σάββατο στον αγώνα με τον Βόλο (ώρα έναρξης 5.00 μ.μ.), στηρίζοντάς την να διεκδικήσει ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι μειωμένες κατά 30% και η αγορά τους γίνεται ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα εισιτηρίων της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με ψηφιακές συναλλαγές, το Σάββατο θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 10.00 έως την έναρξη του αγώνα. Για την αγορά εισιτηρίου από τα εκδοτήρια είναι αναγκαία χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Δεν γίνονται δεκτά μετρητά.

Αναλυτικά οι τιμές των απλών εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 14 ευρώ

Θύρα 2: 14 ευρώ

Θύρα 4Α12 ευρώ

Θύρα 4: 10 ευρώ

Θύρα 6: 7 ευρώ

Θύρα 7: 7 ευρώ

Η Θύρα 3 θα φιλοξενήσει παιδιά Ακαδημιών ποδοσφαίρου και μαθητές Σχολείων

View Comments

  • Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, απο την στιγμή που έχεις παίξει αγώνα Δευτέρα εκτός έδρας μάλιστα, γιατί σε βάζουν να παίξεις Σάββατο μεσημέρι μετά? Είναι 2 μέρες μειων ξεκούρασης και προετοιμασίας.
    Όπως και να χει, αυτή την φορά ο κόσμος μας πρέπει να δώσει βροντερό παρόν! Να ξαναγίνει το γήπεδο κλουβί! Θα είναι ματσάρα σίγουρα, κι η ομάδα μας με νίκη θα φιγουράρει στη 2η θέση (έστω και προσωρινά) για 1η φορά στην ιστορία της στην 7η αγωνιστική!
    Βγάλτε ντουντούκες στην πόλη, ποστάρετε στα socials, ξεσηκώστε τον κόσμο, να νιώσει ξανά ο μπεός τι εστί Αγρίνιο!

    ΠΑΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ!!!

    Υ.Γ: Αυτό με την μη αποδοχή μετρητών στα εκδοτήρια, δεν το καταλαβαίνω παλι..

  • τώρα είναι η στιγμή ο κόσμος του Παναιτωλικού να γεμίσει το γηπεδο .οι τιμές των εισιτήριων είναι καλές, η ομάδα πάει καλα, το ροστερ ειναι γεματο, υπάρχει ηρεμία μεταξύ διοίκησης και κόσμου. τώρα πρέπει να γίνει πράξη η υπόσχεση του καλοκαιρού οτι ο κόσμος φέτος θα στηρίξει την ομαδα. Το γήπεδο πρεπει να είναι γεμάτο και με παλμο οπως παλια

Share

This website uses cookies.

Read More