ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η επόμενη μέρα του Παναιτωλικού είναι… Σάββατο κι έχει αγώνα τελικό

Λίγες ώρες πριν το ματς τελικό με τον Λεβαδειακό το ενδιαφέρον του κόσμου του Παναιτωλικού θα έπρεπε να βρίσκεται στο παιχνίδι. Και μόνο.

Στις 19:15 του Σαββάτου όσοι πιστοί ανηφορίσουν προς Προυσιωτίσσης, θα πάρουν τον δρόμο για ένα σκοπό. Να σταθούν στο πλευρό της ομάδας τους. Όσοι κι αν είναι αυτοί. Όσο ένθερμοι ή αδιάφοροι. Όσο «καφενειακοί» και μη. Κοινή συνισταμένη η αγάπη τους για την ομάδα, αυτό θα τους οδηγήσει εκεί, ξανά.

Είναι γεγονός, έτσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν ο Παναιτωλικός έκανε τρελά πισωγυρίσματα, χαλώντας όσα καλά είχε φτιάξει μέχρι τα μέσα της σεζόν. Υπάρχουν ευθύνες, σοβαρότατες και σε όλα τα κλιμάκια της ομάδας, δεν είναι της παρούσης να αποδοθούν, αφετέρου.

ΑΠΟΛΥΤΗ προτεραιότητα είναι το Σάββατο να φτάσει τους 32 βαθμούς, να ξεφορτωθεί τους… τόνους βάρους από την πλάτη και να ηρεμήσουμε, άπαντες. Τόσο απλά. Για το λόγο αυτό ο Φώτης Κωστούλας απευθύνθηκε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αυτό τους ξεκαθάρισε.

Μέσα σε λίγη ώρα μετά από την κίνηση αυτή, ολόκληρο το Αγρίνιο βρέθηκε να συζητά για την άφιξη των Καμίνσκι στην… Αθήνα. Αθηναϊκά ΜΜΕ μετέδωσαν μία εξέλιξη που φάνταζε απολύτως κομβική.

Κάπου εκεί ο Φώτης Κωστούλας για πρώτη φορά μετά τις 8 Δεκεμβρίου, οπότε και παρουσίασε τους Αμερικανοπολωνούς ως τους νέους ιδιοκτήτες (με την πορεία του χρόνου ως ώρας να μην τον δικαιώνει επ’ ουδενί) τοποθετείται. Όπερ σημαίνει ότι πλέον έχει την δυνατότητα να το κάνει. Με ότι αυτό συνεπάγεται, διότι ο κόσμος του Παναιτωλικού έχει δικαίωμα να ζητήσει απαντήσεις σε πάρα πολλά ερωτήματα.

Οι απαντήσεις αυτές πρέπει να δοθούν σε χρόνο επακόλουθο. Σε κάθε περίπτωση η τοποθέτηση από ένα ρεπορτάζ έχει ασφαλώς άλλη βαρύτητα. Η «επόμενη μέρα» του Παναιτωλικού δεν είναι Κωστούλας ή Καμίνσκι. Είναι Σάββατο και έχει αγώνα. Αγώνα τελικό. Και κανείς δεν πρέπει να αποπροσανατολιστεί από τον στόχο της νίκης. Παίκτες, προπονητής, κόσμος. ΚΑΝΕΙΣ.

Όλα τα υπόλοιπα, έπονται.

Υ.Γ.1: Ένα μήνα πριν, είχε γραφτεί σε αυτό το site: «Όλοι θέλουμε απαντήσεις. Οι μόνοι που μπορούν να τις δώσουν είναι αφενός ο χρόνος, που θα επιφέρει μία οριστική εξέλιξη και αφετέρου οι δύο εμπλεκόμενες μεριές. Αμφότερες έχουν χρέος να εξηγήσουν στον κόσμο του Παναιτωλικού τα δεδομένα, σε κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτως της έκβασης». Εξακολουθεί να ισχύει στο ακέραιο.

Υ.Γ.2: Το Σάββατο το παιχνίδι είναι all-in. Για 90′ λεπτά πάμε και φωνάζουμε για την ομάδα. Δίνουμε τον αγώνα ως δωδέκατος παίκτης, στηρίζοντας παίκτες και προπονητή. ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ. Λάθη; Έχουν κάνει δεκάδες. Ευθύνες; Έχουν πολλές. Σε αυτόν τον αγώνα όμως πρέπει όλοι να νιώσουν ότι είμαστε ένα. Πάμε όλοι μαζί να το πάρουμε.

View Comments

  • ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΑ Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ , ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ . ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΕΣ ΕΜΕΠΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΙΒΑΔΙΩΤΕΣ ΚΑΤΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΒΑΡΑ ΚΛΠ ΚΛΠ .ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΑ ΜΠΑΚ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΖΟΛΟΓΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ , ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 90 ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.ΑΥΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ . Ο ΚΟΡΝΕΛΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙΤΙ ΕΝΟΩ

  • Η νικη ειναι ευχη και οχι επιβολη φιλε Ριγκο.Με ποιους να νικησεις?
    Ο Μορσει εχει ηδη φυγει οπως και οι Κολοβος ,Ντουαρτε,Χατζηθεωδοριδης.Μειον 4.
    Εχουμε 6 με 7 τραυματιες.Ενα τιμωρημενο.
    3 με 4 ποδοσφαιρικα λιγους.
    Πως στο καλο να νικησεις.
    Ελπιζω μονο σε ελεημοσυνη των Ατρο,Οφη.

  • Ας κερδίσουν και με μισό μηδέν νά σωθεί ή ομάδα και μετά νά μπουν σέ λεωφορείο τού ΚΤΕΛ και καλό ξεκουμπισμα.

Share

This website uses cookies.

Read More