ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναιτωλικού (vs Απόλλων)

Κνετ: Στην μόνη τελική του Απόλλωνα η ομάδα μας δέχτηκε γκολ στο οποίο δεν φέρει ευθύνη ο Αυστριακός. Όπως ευθύνη δεν φέρει για την εκτέλεση του οφσάιντ. Δίνει την μπάλα με τα χέρια για να κάνει ο Βάντερσον την εκτέλεση, αφού ο Βραζιλιάνος βρισκόταν στο σημείο της υπόδειξης.

Βαθμολογία: 6,5/10

Μεντίνα: Για κάθε καλή στιγμή υπήρχαν δύο κακές, κάποιες όμορφες ενέργειες, κάποια ανεβάσματα αλλά πάρα πολλά αμυντικά κενά. Xάνει τον Μαρκ Φερνάντεθ επίσης στην φάση του γκολ.

Βαθμολογία: 4,5/10

Κωνσταντόπουλος: Με εξαίρεση την φάση του γκολ που όλη η άμυνα του Παναιτωλικού ενήργησε τραγικά και ο ίδιος «τρώει» την προσποίηση του Ιωαννίδη, είχε ένα ήρεμο απόγευμα. Κάνει ένα λάθος στο 49′ αλλά το διορθώνει αμέσως.

Βαθμολογία: 6/10

Λιάβας: O καλύτερος της αμυντικής τετράδας, αρκετές κερδισμένες μονομαχίες. σωστές μεταβιβάσεις και καλή αντιμετώπιση των επιθετικών του Απόλλωνα.

Βαθμολογία: 6,5/10

Βάντερσον: Eκτός θέσης στην φάση του γκολ του Φερνάντεθ. Γενικά άλλη μία μέτρια εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο, παίκτη που λόγω εμπειρίας περιμέναμε πολλά περισσότερα. Η μη σωστή εκτέλεση του οφσάιντ θεωρητικά βαραίνει αυτόν (τώρα για όσους θέλουν να τρελαθούν λίγο περισσότερο μπορούν να δουν τα highlights της nova από το 4:16 έως το 4:19 με ταχύτητα 0,5 και θα παρατηρήσουν ότι η μπάλα έστω απειροελάχιστα σταματάει). Αλλά άλλη μία φορά για εμπέδωση το VAR δεν είχε κανέναν λόγο πάνω στην φάση.

Βαθμολογία: 5/10

Tσιγγάρας: Μέτρια εμφάνιση από τον Έλληνα χαφ, δεν εντυπωσίασε αλλά τουλάχιστον δεν ήταν τραγικός όπως μερικοί συμπαίκτες του.

Βαθμολογία: 6/10

Nτίαζ: O καλύτερος παίκτης του γηπέδου για την ομάδα μας ο Ουρουγουανός. Αμέτρητα χιλιόμετρα, προσωπική δημιουργία του η φάση του γκολ και ο μόνος που ξεχώριζε μέχρι τις πρώτες αλλαγές του Δέλλα.

Βαθμολογία: 7/10

Ντουάρτε: Kατώτερος των περιστάσεων άλλη μια φορά ο Πορτογάλος, προσπαθεί μεν αλλά αποτυχημένη η επιλογή του ως βασικού δε.

Βαθμολογία: 4/10

Μάζουρεκ: Tι να πει κανείς για τον Αργεντινό; Σταθερά ο πιο κακός παίχτης του Παναιτωλικού όλη την σεζόν. Χίλιες φορές στην τελική χωρίς φυσικό δεκάρι παρά αυτή η αδιαφορία. Όπως γράφτηκε και σε σχόλιο χθες «Βγάλε τον Μάζουρεκ και μην βάλεις κανέναν».

Βαθμολογία: 2/10

Aριγίμπι: Φιλότιμος, σε καμία περίπτωση αδιάφορος αλλά σε «ρηχά νερά» χθες. Έπρεπε να προηγηθεί η αντικατάσταση του Ντουάρτε παρά του Αμερικανού εξτρέμ.

Βαθμολογία: 5/10

Βέργος: Ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας μας, είχε τελικές αλλά δεν του βγήκανε. Ανεβασμένος από το παιχνίδι με την ΑΕΛ και μετά.

Βαθμολογία: 6/10

Tαχάρ: Πολύ καλή παρουσία από τον Αλγερινό, με αρκετές επιθετικές πρωτοβουλίες κάτι που δεν τον είχαμε συνηθίσει. Με την είσοδο του στο παιχνίδι και μετά ο Παναιτωλικός κλείδωσε τον άξονα και πήρε τα ηνία του αγώνα.

Βαθμολογία: 6,5/10

Γιάκολις: Βοήθησε στην προσπάθεια της ομάδας μας για την ισοφάριση αλλά χωρίς να κάνει κάτι το αξιοσημειώτο.

Βαθμολογία: 5,5/10

Μεντόζα, Aζάντι και Περέιρα αγωνίστηκαν λίγο και δεν μπορούν να κριθούν. Σκόρερ του γκολ ισοφάρισης του Παναιτωλικού ο Αργεντινός, έδωσε πνοή και γενικά απορίας άξιο γιατί δεν ξεκίνησε βασικός ή δεν πέρασε πιο πριν στον αγωνιστικό χώρο.

Δέλλας: Έχουμε πει ότι η ομάδα με τον Τραϊανό έχει δείξει ένα άλλο πρόσωπο αλλά χθες ο κόουτς έκανε το χειρότερο του κοουτσάρισμα στην επιστροφή του. Φανέλα βασικού στους Μάζουρεκ, Ντουάρτε που δεν τον δικαίωσαν, ανακάτεψε την τράπουλα, η ομάδα προσπάθησε, ισοφάρισε και εκεί καθάρισε ο ΤζοVarας που παραλίγο να το «χαλάσει στο β΄μέρος αφού το πήγαινε καλά». Ενίσχυση και δουλειά, ο κόουτς θα τα καταφέρει.

Βαθμολογία: 5/10

Y.Γ. 1: Μιλάει ο κύριος… Ασούμε για καραγκιόζηδες το ζήσαμε και αυτό στο Αγρίνιο το 2020…

Υ.Γ. 2: Tζοvarες, Κουγιες, δημοσιογράφοι nova, αθηναϊκά μέσα και κάθε παρατρεχάμενος το χαβά του. Με καθυστέρηση η αντίδραση της ΠΑΕ, δεν πρέπει να μείνει σε καμία περίπτωση ανοχύρωτη η ομάδα. Δεν γίνεται ο φίλαθλος κόσμος να προσπαθεί να «κουβαλήσει» το κόντρα σε όλους μόνος του. Δε μας σέβονται, δε τους σεβόμαστε. Η ευγένεια και η σιωπή είναι αδυναμία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Υ.Γ. 3: Χρειάζεται τεράστια ενίσχυση η ομάδα. Ειδικά στην θέση του «10».

View Comments

  • Εγώ απορώ γιατί δε βάζει Αριγίμπι και Μεντόσα στα άκρα. Λέγαν με τον Χάβο, λόγω διαφορετικού ποδιού, αλλά πιστεύω ότι έτσι θα είναι καλύτερα, αν και ο Μεντόσα είναι καλύτερος όταν έρχεται από τον πάγκο. Πιστεύω επίσης ότι καλή θα ήταν η απόκτηση του στόπερ Δημόπουλου από τον Βόλο που έμεινε ελεύθερος. Αρκετά καλός για να μην υπάρχει ούτε κενό στα στόπερ, αν και τα πάμε καλά. Και κάτι άλλο. Ο Άλβαρες τι απέγινε;

This website uses cookies.

Read More