ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η Θύρα 6 συγκεντρώνει χρήματα για την «Ηλιαχτίδα» στη μνήμη του Γιώργου Σταθόπουλου

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχωρά η Θύρα 6. Στη μνήμη του Γιώργου Σταθόπουλου, από το θάνατο του οποίου συμπληρώνεται ένας χρόνος, συγκεντρώνει χρήματα για τον Σύλλογο «Ηλιαχτίδα».

Ο Γιώργος Σταθόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 21 Φεβρουαρίου του 2021, σε ηλικία 41 ετών.

Τονίζει η σχετική ενημέρωση:

Σε μια εβδομάδα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που ο Γιώργος μας έφυγε για το τελευταίο ταξίδι του, κάνοντας τη Θύρα 6 παραδείσου ακόμα μεγαλύτερη.

Μια απώλεια που στοίχισε, και ακόμα στοιχίζει, καθώς ο Έτσε πότε δεν έπαψε να είναι από τα πιο αγαπητά παιδιά όπου κι αν βρισκόταν. Σαν σύνδεσμος, το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τιμήσουμε τη μνήμη του με αξιοπρέπεια. Και με κάτι που κι ίδιος θα ήθελε, γιατί πάντοτε βοηθούσε όσους είχαν ανάγκη.

Φέτος, αποφασίσαμε σε συνεννόηση με το ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΜΕΑ “ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ” να συνεισφέρουμε οικονομικά στο σπουδαίο έργο το οποίο επιτελούν οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί. Ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός αυτή τη βδομάδα ΚΑΙ για αυτό το σκοπό. Βοηθάμε ΟΛΟΙ όσο μπορούμε…για τον ΕΤΣΕ!

Ωράριο:

Τρίτη από τις 20:00

Τετάρτη πριν το ματς με Λαμία

Παρασκευή από τις 20:00

Για όσους δεν μπορούν να συνεισφέρουν με τη φυσική τους παρουσία στο σύνδεσμο, ακολουθεί ο λογαριασμός του συλλόγου “ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ” στον οποίο μπορούν να καταθέτουν απευθείας τα χρήματα με την αιτιολογία “Στη μνήμη του Γιώργου Σταθόπουλου”.GR7601103030000030329621798 (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)

This website uses cookies.

Read More