ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ηρωικοί 1.300 οπαδοί αψήφησαν την βροχή αλλά πήραν… «κρυάδα»

1.300 περίπου ηρωικοί οπαδοί του Παναιτωλικού αψήφησαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τη βροχή. Έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο αλλά πήραν… «κρυάδα».

Η καταρρακτώδης βροχή που… ακόμη πέφτει στο Αγρίνιο ήταν ανασταλτικός παράγοντας. Κι όμως, 1.327 φίλοι του Παναιτωλικού δεν χαμπάριασαν.

Στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας, με μπροστάρηδες τους οργανωμένους που δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν μέσα στη βροχή.

Το γήπεδο σίγησε στο 90′. Το γκολ του Βαφέα και η αυτοκτονία του Παναιτωλικού ήταν σκωτσέζικο ντους για τον κόσμο που δημιούργησε κατά τα λοιπά μία εξαιρετική ατμόσφαιρα.

View Comments

  • μΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ !!!! ΑΣ ΠΡΟΠΑΘΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑς ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ,ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ !!! CHRISTOS

  • Από σήμερα θα περιμενω με ενδιαφέρον την ανάλυση λεπτό προς λεπτό από τους "και"παναιτωλικαρες οπου με άνεση νηφαλιοτητα και "γνωση" θα αποφανθούν για το οχι καλο αποτέλεσμα.. Εμείς μέσα στην βροχη ισως δεν εντοπίσαμε το αίτιο ......Προφανώς ο καναπές και το τζάκι δημιουργούν τις ικανές συνθήκες για μια πιο εμπεριστατωμένη και "επαγγελματική "προσεγγιση". ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ "the specialists"...

Share

This website uses cookies.

Read More