ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ιστορικό φιλικό με την Άντερλεχτ για τον Παναιτωλικό

Ιστορικό χαρακτηρίζεται και πράγματι είναι το φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Άντερλεχτ για τον Παναιτωλικό, το μεσημέρι της Τρίτης.

Η Άντερλεχτ είναι με διαφορά η κορυφαία ομάδα του Βελγίου. Από τις πιο γνωστές στην Ευρώπη. Στην τροπαιοθήκη της έχει να επιδείξει 34 Πρωταθλήματα Βελγίου, εννιά Κύπελλα, 13 Super Cup, ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και δύο Κύπελλα Κυπελλούχων ΟΥΕΦΑ (ο θεσμός καταργήθηκε το 1999).

Κοινή συνιστώσα για τις δύο ομάδες ο Γιάννης Αναστασίου. Αγωνίστηκε με τα χρώματα της Άντερλεχτ 23 φορές, σκοράροντας 9 γκολ. Προπονητής του Παναιτωλικού πλέον.

Οι Βέλγοι πραγματοποιούν την χειμερινή τους μίνι προετοιμασία στο Ηράκλειο της Κρήτης με αφορμή τη διακοπή για το Μουντιάλ. Έδωσαν ήδη ένα φιλικό με τον ΟΦΗ στη χώρα μας.

Οι ποδοσφαιριστές της που βρίσκονται στην Ελλάδα είναι οι Αμπντουλραζακ, Ελ Χατζ, Αμούζου, Ανγκούλο, Άρνσταντ, Ασιμέρου, Μπουτέρα, Κούζμανς, Ντελκρουά, Ντιαβαρά, Ντουρανβίλ, Φάμπιο Σίλβα, Κάνα, Λεόνι, Μουρίγιο, Λίσενς, Ραμάν, Ραφαέλοφ, Σαντικί, Στρόκενς, Τρέμπελ, Βαν Κρομπρουγκ, Βανουέτ, Βερμπρούγκεν και Βερσαρέν.

Εκτός αποστολής είναι οι διεθνής Γιαν Βερτόνγκεν, Ζένο Ντεμπάστ και Μούσα Εντιαγιέ και οι «κομμένοι» Εσπόζιτο και Χόεντ.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sports HD 1 σε περιγραφή του Άλκη Τσαβδαρά. Λεπτό προς λεπτό περιγραφή και στο TitormosNet.gr.

Share

This website uses cookies.

Read More