ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Κ19: Μεγάλο διπλό με 3-4 στο… ροντέο επί του Άρη

Μεγάλη νίκη με 3-4 σε ματς… ροντέο πήρε η Κ19 του Παναιτωλικού επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League Κ19.

Ο Άρης προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως μέσα σε πέντε λεπτά ήρθαν τα… πάνω κάτω. Αποβολή στο 18’, γκολ για τον Παναιτωλικό στο επόμενο λεπτό με τον Ταράση και ακόμα ένα τέρμα στο 27’ για το 1-2 με τον Σοροβό, που δεν ήταν όμως σκορ ημιχρόνου, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» ισοφάρισαν στο 42’.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρά το αριθμητικό μειονέκτημα μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και πήρε ξανά «κεφάλι» στο σκορ στο 57’.

Ο Παναιτωλικός δεν πτοήθηκε και πάλεψε για την ισοφάριση. Αρχικά, βρήκε δίχτυα στο 62’ με τον Ταράση ξανά και στο 67’, έκανε την ολική ανατροπή σε 3-4 με τον Αναστασόπουλο, παίρνοντας την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Αγωνίστηκαν οι: Ραγιάς, Λαζαρίδης, Αναστασόπουλος, Σοροβός, Δήμος (90’ Καστανιώτης), Ταράσης (84’ Ζαβέρδας), Παπανικόπουλος, Κουνάβας (63’ Αυγέρης), Βασίλας, Ντάβανος (63’ Νικολάου), Τρομπούκης (63’ Παπαδόπουλος).

This website uses cookies.

Read More