ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάνουν «πλάκα» στη Super League 2 δύο πρώην του Παναιτωλικού (video)

Εντυπωσιακά έχουν ξεκινήσει στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου δύο πρώην παίκτες του Παναιτωλικού.

Ο λόγος για τον Γιάννη Πασά, που αγωνίζεται με τα χρώματα της Βέροιας, καθώς και του Άνμτιρ Μπαΐροβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στα Χανιά.

Αμφότεροι είχαν την δική τους διαδρομή στον Παναιτωλικό και πλέον αγωνίζονται σε ομάδες της Super League 2, έχοντας ξεκινήσει πολύ θετικά τη σεζόν τους.

Και οι δύο σκόραραν σήμερα, απέναντι σε ΠΑΟΚ Β’ και Ρόδο, αντίστοιχα.

Ο πρώτος έχει σκοράρει σε 4 παιχνίδια 5 γκολ μέχρι στιγμής ενώ ο δεύτερος σε ισάριθμους αγώνες έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές. Έχει σκοράρει, βέβαια, και για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

View Comments

  • Ο Γιάννης Πασάς ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τσικό του Παναιτωλικου μαζί με τον Μιχάλη Μπακακη και μαζί προωθηκαν στη πρώτη ομάδα από τον μέντορα τους Γιάννη Νταλακουρα τη περίοδο 2011-2012 που βρίσκονταν ο Παναιτωλικος στην Α εθνικη ύστερα από 34χρονια Μάλιστα ο Γιάννης Πασάς είναι αυτός που σφράγισε την 2012-2013με δικό του γκολ στο μπαράζ ανόδου με τον Ολυμπιακό Βόλου.Τη περιοδο 2014-2015 ο τότε προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χαβος ζήτησε την απομάκρυνση του Γιάννη Πασά και κατέληξε στον Ηρακλή για να συνεχίσει τη ποδοσφαιρική του καριέρα και στη συνέχεια συνέχισε στον Άρη. Τα τελευταία τρία χρόνια Ήταν στα Τρίκαλα για 2 χρόνια όπου έβγαζε μάτια με τις εμφανίσεις του και από περσι έγινε ο ηγέτης και Στρατηγός της Βέροιας. Αξίζει να σημειωθεί πως το 2018 είχε ακουστεί πως βρίσκονταν στα πλάνα του ΠΑΟΚ για μεταγραφή. Τον περασμένο Αύγουστο εγώ προσωπικά ο ίδιος αυτοβούλως τον πρότεινα να επανέλθει ο Πασάς στον Παναιτωλικό κάνοντας προσωπική παράκληση στον Πρόεδρο του Παναιτωλικού κ.Μπελεβωνη όπως επίσης και στον τεχνικό διευθυντή Μάκη Μπελεβωνη Αντί του Πάσα προτιμήθηκε ο Μορσει. Επίσης είχα προτείνει και παρακαλέσει να επέστρεψαν στο Αγρίνιο οι Μύγας Χαντακιας προτιμήθηκαν οι Λουί Βργκοτς. Και κάτι ακόμα το καλοκαίρι του 2014 είχα προτείνει στον Γιάννη Νταλακουρα τον Γιώργο Μασουρα που απερρίφθη συνοπτικά όπως επίσης και το καλοκαίρι του 2015 που απερρίφθη ξανά με ειρωνικά σχόλια

  • Για τον Μπαιροβιτς το καλοκαίρι του 2021 απέρριψε τη προσφορά του Παναιτωλικού χωρίς δεύτερη κουβέντα και προτίμησε να πάει στη Ρουμανία στην ίδια ομάδα με τον τερματοφυλακα Φερναντες, μάλιστα τον Φερναντες ο Παναιτωλικός τον περίμενε για την ανανέωση του συμβολαίου του και τον έστησε κανονικά προτιμώντας την ομάδα της Ρουμανίας. Τελικά η συγκεκριμένη ομάδα αποδείχτηκε φούσκα με σοβαρά οικονομικά προβλήματα και κατέρρευσε. Το καλοκαίρι Μπαιροβιτς Φερναντες απ ότι ξέρω προσπάθησαν να έρθουν στον Παναιτωλικό ξανά οστοσω βρηκαν τη πόρτα του Παναιτωλικού κλειστή για τη πολύ άσχημη συμπεριφορά τους τη προηγούμενη χρονιά.

Share

This website uses cookies.

Read More