ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Καταστρώνει πλάνα για ΟΦΗ

Απόγευμα προπονήθηκε σήμερα Τρίτη ο Παναιτωλικός, με τον Γιάννη Αναστασίου να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς του Ηρακλείου.

Η προπόνηση έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Emileon, με τον Τζόναθαν Μόρσεϊ να επιστρέφει σταδιακά μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Οι ρυθμοί της προπόνησης ήταν ιδιαίτερα έντονοι. Οι νεοαποκτηθέντες Κολοβός και Μπακάκης συνεχίζουν να ανεβάζουν τον ρυθμό ετοιμότητάς τους.

Σαφώς και έχουν ακόμα δρόμο μπροστά τους για να φτάσουν στο 100%. Ο πρώτος πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στο Περιστέρι. Ο Μιχάλης μέρα με τη μέρα πλησιάζει στο να συμπεριληφθεί στην πρώτη του αποστολή.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη το πρωί.

View Comments

  • Καμια εξελιξη με Μαρτινεζ?
    Χρειαζεται ενα 10αρι να τροφοδοτει τον Καρελη....3 ματς ο Καρελης και τροφοδοσια πηρε απο μπαλια 30 μετρων πισω απο το κεντρο τον Φλορες....Η ομαδα τον χρειαζεται και ο Ντιαζ δεν ειναι 10αρι...
    Δεν ξερω αν συμφωνειτε αλλα θελω τη γνωμη σας και αν υπαρχουν πληροφοριες για αλλη μεταγραφη καθως επισης τι γινεται με τα εργα με το γηπεδο....Τον Γεναρη του 2023 θα κλεισουν 4 χρονια που εγινε η αναγγελια επι πρωθυπουργου Τσιπρα.

    Ευχαριστω για το χρονο σας.

  • Πάρτε τόν Μαρτίνεζ ρε τί κάθεστε και τί περιμένετε ποιος θά κάνει παιχνίδι και ποιος θά κάνει κάθετες στο σέντερ φορ ξυπνάτε λίγο.

Share

This website uses cookies.

Read More