ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

LIVE: Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (20:30 μ.μ.)

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Παρακολουθήστε ζωντανά λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης στο Γήπεδο της Προυσιωτίσσης.

Στις 20:30 μ.μ. ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο και το TitormosNet.gr σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης ζωντανά.

Το LIVE θα ξεκινήσει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Παρακολουθείστε ζωντανά ροή αγώνα μέσω Live24 Blog παρακάτω:

View Comments

  • Δεν υπάρχει καμία διάθεση για κακοπιστη κριτική. Λέω ο,τι βλέπω για τη φάση του γκολ: Για μια ακόμη φορά, από τη δεξιά πλευρά της άμυνας, εκτός θέσης το δεξί μπακ (ουσιαστικά ανύπαρκτο) και εύκολο πέρασμα για ασίστ και γκολ του Παναθηναϊκού. Ο προπονητής επιμένει σε ένα σύστημα, για το οποίο δεν έχει κατάλληλους ποδοσφαιριστές να το υποστηρίξουν. Δεν θεωρώ καθόλου "τιμητικό" να χάσουμε (ενδεχομένως) έστω και από έναν κατά πολύ ανώτερο αντίπαλο από λανθασμένες επιλογές και προσωπικα λάθη (για άλλη μια φορά)....

  • Το συστημσ που παίζουμε, εκθέτει και τους τρεις αμυντικούς, καθώς τρέχουν δεξιά και αριστερά για να καλύψουν τα δύο άκρα. Μοιραία θα επέλθει η κούραση και τα λάθη με ότι αυτό συνεπάγεται...

  • Θα το γραφω συνέχεια μπας κ κάποιος από την διοίκηση το δει.
    Μπράβο σουρερ … μπραβο σουρερ ….. οπα οπα

    Εάν συνεχίσουμε έτσι με αυτον τον προπονητή , η Β εθνική είναι κοντά .
    Όσο δύσκολο παιχνίδι και να είναι με το Παναθηναϊκό αυτό π κάνει είναι τραγικό , και έρχεται Άρης ΟΦΗ

  • Αυτά παθαίνεις όταν έχεις γεμίσει τήν ομάδα Λάτιν καί προσπαθείς νά τούς χωρέσεις μέ λάθος σχήμα σέ λάθος θέσεις αφήνοντας εκτός ικανότερους. Ντροπή. Διώξτε τον εχθές τόν μαθητευόμενο.

  • Οι αλλαγές του Τσιγάρα με τον Χουάνπι και του Λιάνα με τον Ντουάρτε είναι η αποδοχή των λανθασμένων επιλογών στις δύο αυτές θέσεις. Η μέχρι τώρα ιστορία των τριών πρώτων αγωνιστικών, γράφει οτι ο Παναιτωλικός παίζει τους αγώνες για ένα ημίχρονο: το δεύτερο, απορρίπτοντας το πρώτο. Κινδυνεύω να γίνω γραφικός, αλλά, αν βλέπω κάτι λάθος, παρακαλώ να μου το πείτε... Μου θυμίζει εποχή Πόντες!

  • Οι αλλαγές του Τσιγάρα με τον Χουάνπι και του Λιάβα με τον Ντουάρτε είναι η αποδοχή των λανθασμένων επιλογών στις δύο αυτές θέσεις. Η μέχρι τώρα ιστορία των τριών πρώτων αγωνιστικών, γράφει οτι ο Παναιτωλικός παίζει τους αγώνες για ένα ημίχρονο: το δεύτερο, απορρίπτοντας το πρώτο. Κινδυνεύω να γίνω γραφικός, αλλά, αν βλέπω κάτι λάθος, παρακαλώ να μου το πείτε... Μου θυμίζει εποχή Πόντες!

  • Ήθελαν και 50 ευρώ τρομάρα τούς!!
    Ωραία κατέβασε την ομάδα ο Σουρερ,σέντρα δεν περάσαμε.

This website uses cookies.

Read More