ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

LIVE: Πανσερραϊκός– Παναιτωλικός (21:00 μ.μ.)

Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός: Παρακολουθήστε ζωντανά λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης στην Τούμπα.

Στις 21:00 μ.μ. ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα και το TitormosNet.gr σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης ζωντανά.

Το LIVE θα ξεκινήσει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Παρακολουθείστε ζωντανά ροή αγώνα μέσω Live24 Blog παρακάτω:

View Comments

  • Το κλειδί, σε ένα τέτοιο σχήμα είναι πως θα πάνε οι πλάγιοι χαφ Λιάβας και Τορεχον. Όσο κομβικό, για τη ροή του αγώνα, είναι το παιχνίδι των τριών στόπερ, άλλο τόσο και περισσότερο είναι για τους δύο πλάγιους, οι οποίοι καλούνται να βοηθήσουν και αμυντικά και επιθετικά. Κρατάω μια επιφυλαξη για τον παίκτη - δημιουργό στον άξονα. Στον προηγούμενο αγώνα με τον ΠΑΣ, όταν μπήκε πιο "καθαρός" δημιουργικός μέσος (Χουάνπι) ο Παναιτωλικός έβγαλε φάσεις. Βεβαίως αυτό είναι άλλο παιχνίδι και μάλιστα εκτός έδρας. Προέχει το μηδέν στην άμυνα. Τέλος, οι επιθετικοί θα πρέπει να εκμεταλλευτούν το ένας με έναν να πατήσουν περισσότερο περιοχή του αντιπάλου, να κερδίσουν φάουλ κοντά και να σουτάρουν... Θα δούμε....

  • Τελικά, αυτό το 3-5-2 ΔΕΝ ταιριάζει στο Παναιτωλικό για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν διαθέτει παίκτες να το υποστηρίξουν. Όπως αναφέρθηκε και στο προηγούμενο σχόλιο, οι πλάγιοι χαφ δεν ανταποκρίνονται. Ειδικά ο Λιάβας. Οι γηπεδούχοι κάνουν πάρτι από τα πλάγια. Αλλά και στο κέντρο, παρά τους πέντε παίκτες, δεν υπάρχει συντονισμός κι έτσι δεν βοηθούν ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Νομίζω ότι πρέπει να το γυρίσει στο κλασικό 4-3-3, με καθαρο δέκατο. Πιστεύω να μην έχει κολλήματα κι αυτός ο προπονητής. Αν δεν πάρουμε αποτέλεσμα με τον Πανσερραϊκό, πότε θα πάρουμε βαθμούς. Το πρόγραμμα, στη συνέχεια δεν ενδείκνυται... Τουλάχιστον για τα αμέσως επόμενα παιχνίδια. Βλέπω να αρχίζουν νωρίς οι... τελικοί και φέτος!

  • Νομίζω ότι η φετινή χρόνια του Παναιτωλικού θα είναι
    Πολύ δύσκολη κ θα φλερτάρει με την σούπερ λιγκ 2
    Αν δεν ενισχυθεί σημαντικά όχι τον Φεβρουάριο αλλά τώρα
    Κρίμα!!!
    Η ομάδα δεν βλέπετε !!!

  • Δυστυχώς δεν βλέπεται συμφωνώ κι εγώ όσο κι αν με στεναχωρεί αυτό το γεγονός.Ουτε 10 βαθμούς δεν θα μαζέψουμε όπως παμε

  • Άμεση αντικατάσταση Λιάβα, Τσιγάρα και Καρελη, αλλαγή συστήματος και τρεξίματα.... Τώρα, στο ημίχρονο, όχι στο 75'!

  • Βγάλε εξω αυτόν τον Λιάβα .Το γκολ από αυτόν και ολες οι επιθέσεις που τρώμε από αυτόν

  • Ρε, στήσετε την ομάδα κλασικά στο γήπεδο κι αφήστε τα μπασκετικά συστήματα και τις αξίες! Είναι θέμα χρόνου να φάμε κι άλλο γκολ έτσι όπως παίζουμε... Το Δεκέμβρη δεν θα έχει νόημα για μεταγραφικές κινήσεις, γιατί θα έχουμε πέσει!!! Άντε, πια ..

Share

This website uses cookies.

Read More