ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Με πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη είναι δεδομένος ο προβληματισμός

Ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να επικρατήσει του Λεβαδειακού, αδυνατώντας να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Αγνοεί μάλιστα τη νίκη πέντε αγωνιστικές.

Ασφαλώς το γεγονός από μόνο του αρκεί για να φέρει προβληματισμό. Η νίκη, όπως τονίστηκε, έπρεπε να θεωρείται μοναδικός σκοπός. Αντ’ αυτού αφενός δεν ήρθε και αφετέρου καλλιεργείται εύλογα εσωστρέφεια όσο η ομάδα μένει μακριά από τις νίκες.

Βαθμολογικά, ο Παναιτωλικός έχει τρεις βαθμούς από τις ισοπαλίες με Αστέρα, Ιωνικό και Λεβαδειακό, ωστόσο η εικόνα του προβληματίζει. Μετά το ματς με τον ΠΑΣ «γράφει» ήττα ψυχρολουσία από τον Βόλο και αποκλείεται κι από το Κύπελλο, μεταξύ άλλων. Δεν παρουσιάζει σταθερότητα, δεν πείθει.

Ναι, ο Παναιτωλικός παραμένει στην 7η θέση, αλλά η ομάδα φαίνεται ότι χρειάζεται άμεσα «ηλεκτροσόκ». Μπροστά της εξάλλου έχει ένα αντικειμενικά πολύ δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο πρώτος γύρος κλείνει με το εκτός έδρας στη Λαμία.

Αν ο Παναιτωλικός σήμερα νικούσε τα πράγματα θα ήταν ολότελα διαφορετικά. Δεν το έκανε ωστόσο και δεν έπεισε με την απόδοσή του. Παρουσίασε νωθρότητα, δημιουργικά δεν ήταν όπως θα έπρεπε. Κι αν δεν είναι όπως πρέπει στην έδρα του απέναντι σε ομάδες στα «μέτρα» του, πότε θα είναι; Διοίκηση και Αναστασίου οφείλουν να αξιολογήσουν την κατάσταση.

Το παιχνίδι τελείωσε. Τα μάτια του κόσμου πόνεσαν, μαζί με αυτά του Κούμαν, το ζήτημα είναι το πώς θα «ρεφάρει» την κατάσταση. Πρωτίστως η «καυτή πατάτα» είναι στα χέρια του Αναστασίου. Ο τεχνικός του Παναιτωλικού οφείλει να αλλάξει πράγματα και άμεσα. Η αγωνιστική ευθύνη για την εικόνα της ομάδας του τον βαραίνει.

Αυτό που αποδείχθηκε περίτρανα είναι ότι εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν. Και ότι ο Παναιτωλικός πρέπει δεδομένα να διορθώσει πράγματα. Διότι σήμερα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ.

Μπροστά δύο παιχνίδια μέχρι τη διακοπή του Μουντιάλ και κρίνονται άπαντες.

View Comments

Share

This website uses cookies.

Read More