ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μεγάλη η δυσκολία, ακόμη μεγαλύτερα τα κέρδη

Μεγάλη είναι η δυσκολία της αναμέτρησης στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ ωστόσο, ακόμη μεγαλύτερα είναι τα κέρδη για τον Παναιτωλικό σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος.

Το διπλό στο ΟΑΚΑ ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα. Από όπου και να το δει κανείς. Δεν στεκόμαστε στην ιστορικότητα καθ’ αυτή. Βαθμολογικά και μόνο αν το πιάσουμε ο Παναιτωλικός ήταν σα να πήρε εξάποντο. Έτσι είναι και το παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ.

Απέναντι σε μία ομάδα που έχει δείξει εξαιρετική εικόνα φέτος, το σύνολο του Αναστασίου οφείλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και να διεκδικήσει ότι καλύτερο. Γιατί; Ας ρίξουμε μία ματιά στο πρόγραμμα της αγωνιστικής…

Αν ο Παναιτωλικός περάσει από το Ηράκλειο αήττητος διατηρεί «μαξιλαράκι ασφαλείας» από τους διώκτες του. Όλοι τους έχουν πολύ δύσκολα ματς. Ο Ιωνικός (στη 12η θέση με 14 β.) φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Η Λαμία (μία θέση κάτω από τον Παναιτωλικό με 14 β.) φιλοξενείται από τον Άρη. Ο Ατρόμητος αγωνίζεται με την ΑΕΚ που θέλει νίκη για να συνέλθει από το «στραπάτσο» στο ΟΑΚΑ και ο Απόλλωνας ταξιδεύει στην Τρίπολη.

Ακόμη και ο ένας βαθμός θα είναι υπερπολύτιμος για τον Παναιτωλικό. Σε περίπτωση δε που καταφέρει τη νίκη; Μιλάμε σε εντελώς άλλη βάση… Σημειωτέον ότι ο Τίτορμος σε επίπεδο Super League δεν έχει κάνει ποτέ διπλό στην έδρα του ΟΦΗ.

Με τις υποθέσεις, όμως, ποδόσφαιρο δεν παίζεται. Οι ποδοσφαιριστές και ο Γιάννης Αναστασίου καλούνται να ανταποκριθούν σε μία ακόμη εξαιρετικά δύσκολη αποστολή.

Share

This website uses cookies.

Read More