ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μεταγραφικά: «Παράθυρο» για κάτι ακόμη; (poll)

Θεωρητικά, με τις κινήσεις Ζεστέντ και Βαρόνε ο Παναιτωλικός καλύπτει τις ανάγκες που παρουσιάζονταν για να «κλείσει» το ρόστερ του, ωστόσο διαφαίνεται ότι υπάρχει… «παράθυρο» για κάτι ακόμα.

Σε δύο ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Παναιτωλικός τις τελευταίες δύο ημέρες, προσθέτοντας στο δυναμικό του τους Ρούντι Ζεστέντ και Ιβάν Βαρόνε.

Με τις δύο αυτές κινήσεις καλύπτει την επίθεση και τον άξονά του, χώροι στους οποίους παρουσιάζονταν σοβαρά κενά. Κι αν η πλειονότητα του κόσμου στάθηκε στην απόκτηση του Ζεστέντ, ελέω και του βιογραφικού που «κουβαλά», η περίπτωση Βαρόνε είναι αυτή που θα έπρεπε να συγκεντρώνει την προσοχή.

Ο Παναιτωλικός, όπως και η συντριπτική πλειονότητα των ελληνικών ομάδων άλλωστε, δεν μας έχει συνηθίσει να προχωρά σε μεταγραφές παικτών μέσω αγοράς. Επομένως, εν προκειμένω, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο στον Παναιτωλικό αποφάσισαν να ποντάρουν πολλά και ευχή όλων είναι η επιλογή αυτή να δικαιωθεί.

Υπό τα μέχρι τώρα δεδομένα το ρόστερ της ομάδας διαμορφώνεται όπως στην εικόνα:

Ο Γιάννης Αναστασίου διαθέτει τουλάχιστον δύο επιλογές σε κάθε θέση, με ορισμένους ποδοσφαιριστές να μπορούν να αγωνιστούν και σε άλλες θέσεις (π.χ. Χουχούμης ως στόπερ, Ντίαζ στον άξονα, Μεντόσα στα άκρα και ούτω καθεξής).

Υπάρχουν ακόμη οι Παρδαλός, Κοντογιάννης, Μπελεβώνης Στ., Φυτόπουλος, Σκόνδρας, Σκιαδάς, Καββαδίας. Από αυτούς αρκετοί -κατά πάσα πιθανότητα- θα συνεχίσουν αλλού και αυτή τη σεζόν ως δανεικοί.

Εκτός φυσικά ο μεγάλος άτυχος, Γιώργος Λιάβας και οι τρεις «κομμένοι», Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης και Μανθάτης που δεν υπολογίζονται.

Υπάρχει χώρος για άλλη προσθήκη; Σαφώς και υπάρχει. Υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει ο Παναιτωλικός σε άλλη προσθήκη; Όσο κι αν στην παρούσα φάση φαίνεται ότι το… διάγραμμα γέμισε από ονόματα κι αν διαμηνύεται ότι το ρόστερ «έκλεισε», δεν μπορεί να αποκλειστεί κάτι.

Άλλωστε, το πρωτάθλημα ξεκινά στις 11 Σεπτέμβρη (θέλουμε να πιστεύουμε), επομένως χρόνος άπλετος διαθέσιμος. Ουδείς γνωρίζει τι περιπτώσεις ή ευκαιρίες μπορεί να παρουσιαστούν. Ούτε κι αν θα λυθεί φυσικά και κάποιο από τα συμβόλαια των «κομμένων».

Τα TitormosNet θέτει στο κοινό της ομάδας τρία ερωτήματα:

View Comments

  • Χρειάζεται έναν παίκτη ως αναπληρωματικός του Βαρονε. Με τον Μπελεβωνη δεν γίνεται.

  • Θεωρω οτι ο μπελεβωνης δεν θα παιξει φετος και καλυτερα να παει δανεικος να παρει παιχνιδια και υπαρχουν παικτες που μπορει να καλυψουν την θεση του οποτε για εμενα δεν χρειαζομαστε αλλη μεταγραφη

  • Δε νομιζω να εχει ουτε θεση αναπληρωματικου ο μπελεβωνης. Λανθασμενη η τοποθετηση του. 3η αλλαγη κι αν.

  • Με το υλικό που αποκτήθηκε πρέπει να μείνουν και τα δικά μας παιδιά.
    Η χρονιά θα είναι δύσκολη και σίγουρα θα χρειαστεί να βοηθήσουν

  • Αρχικά δεν μπορώ να καταλάβω την προκατάληψη μερικών με τα δικά μας παιδιά και τα κριτήρια που θέτουν λες και είπε κανένας ότι είναι ο《ΜΕΣΙ》να πουν λοιπόν αυτοί τον τρόπο ανάδειξης τους ? αν δεν πάρουν 10λεπτα πως θα αποδείξουν αν αξίζουν ή όχι
    Πέραν τούτου θα πρέπει να ενημερωθούν οι 《ειδικοί 》οτι για να μπορεί να συμμετάσχει η ομάδα στο κύπελο πρέπει υποχρεωτικά να έχει 2 γηγενείς παίχτες κατω των 20 αρα για φέτος γεννηθέντες το 2001 και μετά

  • 1)Νομίζω πως για αρχή αυτοί είναι αρκετοί.Να δουλέψουν ,να κάνουν ομάδα και να την στηρίξουμε.Καλοί ποιοτικοί παίκτες αυτή τη στιγμή δεν ξέρω πόσοι κυκολφορούν
    2)Νομίζω πως αξίζει κάτι καλύτερο ο Μανθάτης
    3)Γιατί τόσο άγχος για τον Μπελεβώνη.Αφήστε τον άνθρωπο να παίξει να τον δούμε.
    4)Ο Ντιαζ ΣΕ ΘΈΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΎ ΧΑΦ στον άξονα δεν μπορεί να παίξει με τίποτε.Ο Ντιαζ για μένα είναι ένα 8αρι πλεόν.
    5)Θα ήθελα να δω και τον Μπαρμπόσα πίσω από τον επιθετικό.Νομίζω θα του ταίριαζς

This website uses cookies.

Read More