ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

«Mήπως να φέρναμε τον Δέλλα;»

Στον απόηχο του αποκλεισμού από την Καλαμάτα καταγράφεται μία ισοπέδωση των επιτευγμάτων του Αναστασίου στον πάγκο του Παναιτωλικού. Κάκιστα.

Προφανώς και φέρει ευθύνη για το «κάζο» ο Αναστασίου αλλά ο προπονητής είναι το «εύκολο θύμα». Σχολιάστηκε από πολλούς ότι κακώς έκανε εκτεταμένο rotation. Συγγνώμη, αλλά αν δεν πάρουν ευκαιρία απέναντι στην Καλαμάτα της Super League 2 ορισμένοι ποδοσφαιριστές, πότε θα πάρουν; Tην Καλαμάτα με μόλις ένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια της, παρακαλώ.

Αν κοιτάξει κανείς τους έντεκα που ξεκίνησαν στην ενδεκάδα δεν θα δει 10/11 στους παίχτες που δεν είχαν ξαναπαίξει μαζί αλλά:

Στεργιάκης: 2 συμ. SL1, 180′

Αποστολάκης: 6 συμ. SL1, 430′

Mαλής: – συμ. SL1, 0′

Λιάβας: 2 συμ. SL1, 26′

Χατζηθεοδωρίδης: 6 συμ. SL1, 486′

Tσιγγάρας: – συμ. SL1, 0′

Φλόρες: 7 συμ. SL1, 320′

Βαρόνε: 1 συμ. SL1, 9′

Ξενιτίδης: 2 συμ. SL1, 10′

Nτουάρτε: 8 συμ. SL1, 474′

Πέδρο: 6 συμ. SL1, 44′

Χατζηθεοδωριδής, Αποστολάκης, Φλόρες, Ντουάρτε δεν μπορούν να θεωρηθούν «παγκίτες» ενώ και οι Στεργιάκης, Πέδρο ήταν παίκτες που ήταν γνωστό ότι θα έπαιρναν χρόνο. Ουσιαστικά οι μοναδικοί πραγματικά αναπληρωματικοί ήταν οι Μαλής, Λιάβας, Τσιγγάρας, Βαρόνε, Ξενιτίδης.

Αρκετοί προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς. Γνώριζαν όμως πολύ καλά ότι το παιχνίδι απέναντι στην Καλαμάτα ήταν παιχνίδι «αποδείξεων» για τους ίδιους.

Ο Παναιτωλικός δεν είχε ούτε ένα παίκτη που να απέδωσε καλά. Ακόμα και ο δις σκόρερ Φλόρες, επιβεβαίωσε την ποιότητα του αλλά και ότι βρίσκεται σε κακό «φεγγάρι» αφού πέρα από τα δύο «τούβλα» είχε αρκετά λάθη.

Ο Ντουάρτε από τον Άρη και μετά δεν έχει δικαιολογήσει τον χρόνο συμμετοχής που παίρνει. Δυστυχώς και ο Στεργιάκης «γράφει» δεύτερο μεγάλο λάθος σε τρία ματς. Μπορεί αν σκόραραν Μόρσεϊ και Κολοβός μετά το πέναλτι που έπιασε να είχε ξεχαστεί αλλά, δυστυχώς…

Με τον Αναστασίου απαγορεύεται να έχει «κοντή» μνήμη ο οποιοσδήποτε

Το θέμα νοοτροπίας που ανέφερε ο κόουτς είναι ασφαλώς και δικιά του ευθύνη. Η ομάδα δεν «τράβηξε» ούτε με τους βασικούς. Δεν υπήρχε θέληση, δεν υπήρχε πίστη και πάθος. Αυτά τα είχε μόνο η αντίπαλη ομάδα.

Από εδώ και πέρα ο Αναστασίου πρέπει να είναι αυστηρός. Ας πορευτεί με τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να υπηρετήσουν το πλάνο του. Το Σάββατο ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι, η πίστη στον κόουτς είναι και πρέπει να παραμείνει δεδομένη.

Ο Παναιτωλικός είναι ομάδα απαιτήσεων, η αδιαφορία παικτών είναι ανεπίτρεπτη. Χρονιές σαν αυτές των Κάστρο, Χάβου, Δέλλα δεν θέλει να ξαναζήσει κανένας.

Ναι, σαφώς και υπάρχει πίκρα για τον πρόωρο αποκλεισμό ενώ την προηγούμενη χρονιά ο Παναιτωλικός έφτασε μία «ανάσα» από τους «4». Και είναι γεγονός ότι ως ώρας υπάρχει δυσφορία για το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός έχει συγκομιδή 11 βαθμών σε 8 αγώνες ενώ θα μπορούσε… παραπάνω!

Το ότι ο πήχης ανέβηκε σε αυτά τα standards είναι και αυτό δημιούργημα Αναστασίου.

Εκτός των άλλων, δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι πριν από λίγα χρόνια «έμπαινε» Δεκέμβρης για να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο η ομάδα.

View Comments

  • ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΛΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΤΕΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

  • ΛΟΙΠΟΝ. ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ ΒΑΡΟΝΕ ΝΤΟΥΑΡΤΕ ΣΤΕΡΓΙΑΚΗΣ ΛΙΑΒΑΣ ΠΕΔΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΛΙΣΔΙΑΚΟΠΕΙ ΓΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ Η ΛΙΓΚΑ. ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ. ΑΣ ΤΟΥ ΦΕΡΝΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΕΒΑΖΕ. ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ. ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

  • Αφήστε την γκρίνια έχουν αποκλειστεί και μεγαλύτερες ομάδες από ομάδες β ακόμα και Γ Εθνικής στο παρελθόν βλέπε ΑΕΚ ΠΑΟΚ κτλ. Ο Αναστασίου παρεταξε μία ομάδα αναπληρωματικων Α ΕΘΝΙΚΉΣ αλλά αυτοί με την παρουσία τους έδειξαν ότι κακός τελικά βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία, φταίει πολύ απλά ή νοοτροπία τον παικτών και όχι ο Αναστασίου. Μεγάλο πρόστιμο σε όλους τους παίκτες για την αδιαφορία τους!!!

  • Δεν νομίζω ότι κάποιος φίλαθλος που αγαπα πραγματικά την ομαδα να θέλει το κεφάλι του αναστασιου,οτι μπορει να ειπώθηκε απο καποιους ισως ηταν πάνω στα στην στεναχώρια,είναι εξαιρετικός προπονητής που σίγουρα θα κάνει και λαθη όλοι κάνουν, όλοι κάνουμε και εμείς οι ίδιοι στης δουλειές μας,ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα,προσωπικά στο μόνο που διαφωνήσα είναι στην δήλωση περί νοοτροπίας αν ο τερματοφυλακας και τα σέντερ μπακ εκαναν χθες τα Βασικά στα δύο γκολ που δεχτηκαμε θα είχαμε περάσει,οπότε χθες λόγο ατομικών λαθών και όχι νοοτροπίας αποκλειστηκαμε,συνεχίζουμε παμε για μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό!

  • Μετά τον αποκλεισμό πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια από τους καναπεδάκηδες. Το Σάββατο που θα πάνε στο καφενείο να δούνε μπάλα, να γιουχάρουν τον Αναστασίου στην τηλεοράση

  • Θωμά, απλά ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ!!!

    Συμφωνώ μέχρι κεραίας!

    Το Σάββατο το βράδυ θα έχει ξεχαστεί ήδη το χθεσινό καζο.

  • Ναι να δώσει χρόνο στα δεύτερα αλλά όχι συνχρονος όλοι μαζί μισούς - μισούς και αναλόγως το αποτέλεσμα θα μπορούσε να τους διαχείριστη. ΛΟΙΠΌΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΤΟ ΈΧΑΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ

  • Πραγματικά είναι να απορεί κάνεις,διαβάζοντας ότι υπάρχει από κάποιους αμφισβήτηση του Αναστασίου.
    Στο παρελθόν εχουν στηριχτείαλλοι κι άλλοι προπονητές,με πραγματικά άσχημα αποτελέσματα.
    Δε διαφωνώ,πονάει ο αποκλεισμος,αλλά για ηρεμήστε λίγο.
    Ο στόχος της ομάδας,είναι και παραμένει η εύκολη παραμονή και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία.
    Αν μάλιστα μπορέσει να βγει και κανένας και νουργιος παίχτης,ακόμη καλύτερα.
    Αφήστε λοιπόν τη γκρίνια και στηρίξτε όσο μπορείτε την ομάδα στα πολύ δύσκολα ματς που ακολουθούν, με πρώτο αυτό του Σαββάτου.
    Προχωράμε..

  • @παναγιωτης αναστασιαδης...υπαρχουν αυτοι που αγαπαν την ΠΑΕ Παναιτωλικος, περισσοτερο απο τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ. Αυτοι λοιπον ναι! Προφανως και θελουν το κεφαλι του Αναστασιου. Ξεκαθαρα! Στη γωνια περιμενουν την αποτυχια της ομαδας, και αποτελει διακαη τους ποθο να τον φανε απο περσι τον Σεπτεμβριο! Μαθετε να διαχωριζετε την εταιρεια απο το σωματειο! Κατ αρχας χθες το μεγλαυτερο ξεβρακωμα ηταν οτι εκδηλωθηκαν ακτα του αναστασιου ενω δεν ειπαν κουβεντα για τους παιχτες που εφερε ο μακης, περα απο τους γνωστους αυλικους, αλλα και συγγενικα προσωπα ανθρωπων που ειναι στο Δ.Σ. τι αλλο να πουμε απο κει και περα. Οποιος δε τα βλεπει υποκρινεται κ ειν συνενοχος στο τρυπημα της ομαδας και στην επερχομενη απολυση αναστασιου. Θα τριβετε τα ματια σας στους επομενους αγωνες, θα δειτε παιχτες να μην τρεχουν να ναι αδιαφοροι κλπ. Τραβατε δειτε την ταινια Damned United για να καταλαβετε τι θα συμβει μεχρι το μουντιαλ.

Share

This website uses cookies.

Read More