ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Να «βγάλει» αντίδραση

Ο Παναιτωλικός έχοντας αποκλειστεί από το Κύπελλο, νομοτελειακά πρέπει να ζήσει με αυτό. Πρέπει όμως να «βγάλει» και αντίδραση.

Τα πάντα πήγαν ανάποδα για την ομάδα του Αναστασίου την Τετάρτη. Όχι μόνο δεν πήρε την πρόκριση αλλά χρειάστηκε να παίξει και 120′, επιστρατεύοντας αρκετούς εκ των βασικών. Και φυσικά υπήρξαν και ποδοσφαιριστές που έφυγαν από το γήπεδο με ενοχλήσεις, όπως ο Αποστολάκης.

Ήδη, υπενθυμίζεται εξάλλου, ότι υπάρχουν σημαντικές απουσίες. Το δια ταύτα είναι ότι ο Παναιτωλικός βρέθηκε σε μία «ζόρικη» κατάσταση. Ο αποκλεισμός έφερε «μουρμούρα» στον κόσμο, πράγμα απολύτως λογικό.

Το παιχνίδι που έπεται με τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο, αυτονόητα. Ένας Ολυμπιακός που έρχεται με την «πλάτη στον τοίχο», στο -10 από την πρώτη θέση κι έχοντας χάσει από τον ΠΑΟΚ. Περιθώρια δεν έχει ούτε ο Παναιτωλικός ωστόσο.

Το πρόγραμμα είναι αρκετά απαιτητικό και η βαθμολογική συγκομιδή με τον Ολυμπιακό είναι ζητούμενο, όχι μόνο μία καλή εμφάνιση για λόγους ψυχολογίας.

Οι Αγρινιώτες ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Παρασκευής.

View Comments

  • Το Κύπελλο δεν ήταν προτεραιότητα για την ομάδα κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από τον τρόπο που προσέγγισε το ματς της Τετάρτης.

  • Υπάρχουν πολλές κενές θέσεις και θα υπάρξουν μέχρι και την έναρξη του αγώνα.
    Είναι κρίμα να μείνουν Παναιτωλικοι εκτός γηπέδου.
    Αφήστε να μπορούν να βγάλουν εισιτήριο και αυτοί που ήταν στο εντός με Βόλο.

  • Το θεσμό του κύπελλου που με πολύ τύχη μπορεί να σε βγάλει Ευρώπη τον περιφρονουμε, αλλά μέσο πρωτάθληματος που δεν θα μπορέσουμε ποτέ τον ποτον. Μετά από επιτυχίες στο κύπελλο είμαστε χορτάτο. ΛΟΙΠΌΝ ΟΜΆΔΑ ΧΩΡΙΣ ΌΡΑΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΎΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΛΚΎΕΙ ΚΌΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

  • ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΡΟΜΒΟΥΣ ΚΑΙ 11ΑΔΕΣ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΟΤΑΝ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΙΑΤΡΙΚ ΟΔΕΛΤΙΟ ΟΜΑΔΑ Α ΕΘΝΙΚΗΣ!!!! ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΤΙΚ ΑΝΟΙΧΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝΓΑΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΛΑΒΙΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΘΥΡΑ. ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΩΣΑΝ ΟΙ 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΞΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΑΙΧΔΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ) ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Share

This website uses cookies.

Read More