ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Νάντρει Νταγκό: Περίμεναν γιατί πραγματικά τον ήθελαν (video)

Με την ανακοίνωση της απόκτησης του Νάντρει Νταγκό ο Παναιτωλικός «κλείνει» εκτός πολύ συγκλονιστικού απροόπτου τη μεταγραφική του ενίσχυση.

Το μεσημέρι της τελευταίας ημέρας του μεταγραφικού παραθύρου ήρθε η ανακοίνωση. Οι άνθρωποι της αγρινιώτικης ομάδας και ο Γιάννης Αναστασίου περίμεναν ένα και πλέον μήνα μέχρι να τελειώσει θετικά το στόρι.

Αν επρόκειτο για έναν οποιονδήποτε άλλο παίκτη δεν θα το έκαναν. Πολύ απλά, ο Νταγκό εξ αρχής τους άρεσε πάρα πολύ.

Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, το όνομά του είδε το «φως» της δημοσιότητας στις 19 Δεκεμβρίου στο TitormosNet.gr. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει πριν τις αλλαγές του έτους. Η ολοκλήρωση της μεταγραφής φάνταζε τυπική υπόθεση, με τον παίκτη να εκφράζει ευχαριστίες στην παλιά του ομάδα Σερίφ και δηλώνει έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην Ελλάδα.

Ήταν τότε που προέκυψε η εμπλοκή με τη βίζα του. Ο Ιβοριανός δεν μπορούσε να την ανανεώσει φεύγοντας από την Μολδαβία. Έκτοτε ξεκίνησε μία μεγάλη προσπάθεια ώστε το θέμα να λυθεί. Η γραφειοκρατία έδειξε για τα καλά τα «δόντια» της, με τις καθυστερήσεις και τις αποτυχημένες προσπάθειες να διαδέχονται η μία την άλλη.

Όσο οι μέρες περνούσαν στον Παναιτωλικό άρχισαν οι δεύτερες σκέψεις. Στα μέσα Ιανουαρίου η μεταγραφή φάνηκε να χαλά, καθώς όλα συνηγορούσαν ότι δεν θα κατάφερνε να πάρει τη βίζα στα χέρια του. Ωστόσο, μέσα σε λίγες ώρες το «σκηνικό» ανετράπη. Οι Αγρινιώτες μέσα από πολλή ταλαιπωρία, τηλέφωνα σε πρεσβείες, υπηρεσίες, υπουργεία, συνεννοήσεις και προσπάθειες κατάφεραν να το «ξεμπλέξουν».

Έχει ότι ζητούσαν

Ταχύτητα, τεχνική κατάρτιση, εμπειρία σε υψηλό επίπεδο. Ο Νάντρει Νταγκό μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα δύο άκρα της επίθεσης όσο και ως φορ. Ένας παίκτης που μπορεί να συνεισφέρει ποικιλοτρόπως.

Την περασμένη σεζόν σε 15 αγώνες με την Σερίφ σκόραρε πέντε φορές και μοίρασε τέσσερις ασσίστ. Την τρέχουσα σεζόν εκ νέου σε 15 συμμετοχές σκόραρε τέσσερα γκολ και έδωσε μία ασσίστ.

Κατέγραψε και τρεις συμμετοχές στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στα ξεκινήματα της «τρελής» πορείας των Μολδαβών που κατέληξε σε «διπλό» στο Μπερναμπέου.

Ο ίδιος δηλώνει ανακουφισμένος που όλα τελείωσαν θετικά. Βλέπει τον Παναιτωλικό σαν μία μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του. Και στο Αγρίνιο πάντως τον βλέπουν ως μία μεγάλη ευκαιρία.

Οι άνθρωποι της ομάδας και ο Γιάννης Αναστασίου θεωρούν ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Άλλωστε, αν δεν το πίστευαν πραγματικά δεν θα τον περίμεναν τόσο.

This website uses cookies.

Read More