ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ντράπηκε και η ίδια η ντροπή Τζήλο…

Το αν είχε δίκαιο ο Παναιτωλικός που «φώναξε» για τον Τζήλο από το ματς των Ιωαννίνων δεν περιμέναμε να το μάθουμε σήμερα. Σήμερα απλώς ντράπηκε και η ίδια η ντροπή…

Ήταν αναμενόμενο. Τόσα αρνητικά αποτελέσματα είχε ο Άρης, κάπου έπρεπε να σταματήσει το σερί. Ιδανικό το Αγρίνιο, διότι και βαθμολογικά η κατάσταση δεν άφηνε περιθώρια. Θα έμενε κάτω από τον Παναιτωλικό άλλωστε αν έχανε.

Ο Λαρισαίος ρέφερι μερίμνησε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα να κάνει τη δουλειά του. Με χειρουργική ακρίβεια καταλογίζει ένα πέναλτι αστείο. Ακόμα πιο αστεία θα είναι η πιθανή συμφωνία του Ζαμπαλά από το VAR. Ο παίκτης του Άρη απλώς γλιστρά. Το ριπλέι το δείχνει ξεκάθαρα.

«Γαργάρα» η χειρονομία του Ματίγια. Κανένας έλεγχος, καμία σοβαρή πειθαρχική διαχείριση του αγώνα.

Ολοκλήρωσε την αποστολή του πριν το εικοσάλεπτο. Του έδωσε δικαίωμα και η άμυνα του Παναιτωλικού να το κάνει χάνοντας τα μαρκαρίσματα. «Πυρ και μανία» οι άνθρωποι του Τίτορμου, το ίδιο και ο κόσμος στις εξέδρες που αντιλήφθηκε τι έργο παιζόταν.

Από ένα σημείο και έπειτα τα ειρωνικά χειροκροτήματα σε κάθε υπόδειξη για τον Παναιτωλικό ήταν αναμενόμενα. Τον ρώτησαν οι άνθρωποι της ομάδας εν εξάλλω στο ημίχρονο. «Αν ήταν ανάποδα οι φάσεις θα σφύριζες;». «Ναι» αποκρίθηκε. Στο 36′ ο Παναιτωλικός ζήτησε πέναλτι για σπρώξιμο του Γκάνεα στον Καρέλη. Επαφή υπάρχει. Θα μπορούσε να καταλογιστεί η παράβαση. Φυσικά και ο Τζήλος δεν σφύριξε.

Μεγάλο μάθημα και μεγάλο κέρδος για τον Παναιτωλικό το σημερινό. Πρωτίστως γιατί θα επιφέρει συσπείρωση. Το γήπεδο «έβρασε», οι φωνές «έδωσαν και πήραν». Ο κόσμος στο τέλος έμεινε και χειροκρότησε την ομάδα. Πάνω σε αυτό το «μάθημα», ο Παναιτωλικός οφείλει να «χτίσει». Ο καιρός για τον κάθε Τζήλο και τον κάθε Άρη έχει γυρίσματα. Αυτονόητα ο οργανισμός ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ να λάβει θέση και να φτάσει το θέμα στα άκρα.

Δανεικά όλα στο ποδόσφαιρο… Κάποια στιγμή επιστρέφονται.

View Comments

  • ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΖΗΛΟΥΣ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΊ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ. ΝΤΡΟΠΉ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ

  • ΑΡΟΥΛΗ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΥΖΕΡ ΑΤΙΤΛΗ ΘΕΣ ΤΖΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΛΗΣ

  • Ο ΚΛΑΤΕΜΠΕΡΓΚ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Κ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ. Ο ΤΖΗΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΥΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ. ΣΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΙ. ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ. ΠΑΝΑΙ ΓΕΡΑ Κ Γ@Μ@ ΤΑ Μ.....@

  • Καλησπέρα σε όλους.Ολοι μαζί να στηρίξουμε τον Παναιτωλικό τώρα που αρχίζουν οι τρικλοποδιές.Μονο ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα τα καταφέρουμε.Προχωραμε για τις επόμενες νίκες.
    Καλό σας βράδυ.

  • Το μόνο που κατάφεραν σήμερα ήταν να συσπειρωσουν ομάδα και κόσμο. Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ είναι μεγάλος και ο φόβος που έχουν φαίνεται, ή ομάδα έχει μέταλλο και θα κάνει πολλές κηδείες φέτος, όσο για το παράρτημα Άρης έχει ο καιρός γυρίσματα σύντομα θα έρθει ή ώρα σας!!! ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ μόνο και πάντα.

Share

This website uses cookies.

Read More