ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο «γρίφος» της ενδεκάδας

Με δεδομένες δύο σημαντικές απουσίες για τον Παναιτωλικό η ενδεκάδα με το Βόλο θα έχει αλλαγές. Η κατάρτισή της συνολικά, ωστόσο, είναι «γρίφος».

Με τους Ανέστη και Χατζηθεοδωρίδη να τίθενται εκτός με μυϊκούς τραυματισμούς ο Παναιτωλικός δεδομένα θα προβεί σε αλλαγές απέναντι στον Βόλο. Είναι προφανές ότι οι Στεργιάκης και Χουχούμης έχουν το προβάδισμα για να τους αντικαταστήσουν.

Ωστόσο, δεν είναι απίθανο να προχωρήσει και σε επιπλέον αλλαγές στο αρχικό του σχήμα ο Γιάννης Αναστασίου.

Ασφαλής πρόβλεψη για τα άκρα της επίθεσης, επί παραδείγματι δεν μπορεί να γίνει. Νταγκό, Μόρσεϊ και Σενγκέλια διεκδικούν φανέλα βασικού. Το ίδιο και στον άξονα, όπου στα τελευταία τρία ματς το τρίπτυχο Μλάντεν-Ντίαζ-Ντούαρτε ξεκινά.

Οι απαντήσεις θα δοθούν σε λίγες ώρες…

View Comments

  • Εκτός της αναγκαστικά αλλαγών του Ανέστη και του Χατζηθεοδωριδη από Στεργιακη και Χουχουμη από ένστικτο πιστεύω πως θα υπάρχουν κι άλλες αλλαγές στην 11αδα. Στη μεσαία γραμμή πιστεύω πως θα είναι Μλαντεν Φλορες Κολοβος.Η διαίσθηση μου έτσι λέει όσο για τα εξτρεμ από δεξιά νομίζω πως θα είναι ο Ντουαρτε κι αριστερά ο Νταγκο με λιγότερος πιθανότητες να αγωνιστουνοι οι Σεγκελια και Μορσει μένοντας ως μια από τις τρεις βασικές αλλαγές στον πάγκο ο Ντιας. Ως Τετάρτη αλλαγή θα είναι μάλλον ο Αποστολάκης και Πέμπτη αν δεν είναι ο Μαρτενσον μπορεί να είναι ο Μαλης

Share

This website uses cookies.

Read More