ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο παλμός της Θύρας 6 (video)

Ο παλμός που είχε το γήπεδο του Παναιτωλικού, με την παρουσία της Θύρας 6, συνετέλεσε τα μέγιστα στη νίκη επί του Απόλλωνα.

Το γκολ του Ντέιμπι Φλόρες, σε συνδυασμό με την εικόνα του γηπέδου σήμερα, το οποίο παρότι όχι γεμάτο, σε καμία περίπτωση, ήταν καθοριστικοί παράγοντες για τη νίκη των Αγρινιωτών επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Όπως τόνισε και ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, η ώθηση του κόσμου ήταν σημαντική.

Η οργανωμένοι επέστρεψαν μετά από απουσία αρκετού καιρού στο γήπεδο. Με τα συνθήματά τους και τις φωνές τους ξεσήκωσαν τους παίκτες και τον υπόλοιπο κόσμο και χειροκροτήθηκαν. Οι παίκτες του Παναιτωλικού τους χειροκρότησαν και οι ίδιοι στο τέλος.

Δεν χρειάστηκαν καπνογόνα ή βεγγαλικά για να «ζεστάνουν» την ατμόσφαιρα και η εικόνα τους ήταν υποδειγματική. Ζητούμενο από εδώ και στο εξής το γήπεδο να συνεχίσει να έχει τον ίδιο παλμό με ακόμη καλύτερη προσέλευση.

Δείτε το βίντεο του TitormosNet.gr:

View Comments

  • Ευχαριστώ τους οργανωμένους για την επιστροφή τους, την υποδειγματικη παρουσία τους, τους μαθητές της θύρας 3,τους επιστρεψαντεςαν και λιγοστοί... Προσωπικά θα χάρηζα αυτή την νίκη και στον Ιβάν Βαρονε.... Ευχαριστώ Παναιτωλικό μου

  • Όλοι με κασκόλ στο γήπεδο και σημαίες...όπως οι Αγγλικές ομάδες ...χωρίς βεγγαλικά αλλά με γιορτινή ατμόσφαιρα...

  • Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους οργανωμένους για την επιστροφή τους στο γήπεδο και την μεγαλειώδη συμπαράσταση τους στον Παναιτωλικό μας.

  • ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ Κ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΗ ΘΥΡΑ4. ΠΕΡΑ Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ 12 ΠΑΙΚΤΗ. ΓΗΠΕΔΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ Κ ΝΙΚΗ ΕΞΑΠΟΝΤΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ

  • Σήμερα το γήπεδο θύμιζε παλιές εποχές με παλμό και δύναμη. Μπράβο στην θύρα 6 που επέστρεψε στο γήπεδο και το έκανε πραγματικά κλουβί. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που έδωσαν τα πάντα για την νίκη. Καλή ανάρρωση και στα παιδιά που είναι εκτός ομάδας ΒΑΡΟΝΕ ΛΙΑΒΑΣ ΒΕΡΓΟΣ ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ τους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και να γυρίσουν γεροί και δυνατοί στην ομάδα μας!!!!

This website uses cookies.

Read More