ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Παναιτωλικός κρίνει το μέλλον του και καθορίζει την ιστορία του

Απέναντι στην Ξάνθη ο Παναιτωλικός αγωνίζεται για το αγωνιστικό μέλλον του. Ο Τίτορμος καλείται να νικήσει και να καθορίσει τον ρου της ιστορίας του.

Οι Ακρίτες του Μπάμπη Τεννέ έχουν το προβάδισμα για την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία μετά από ένα χρόνο απουσίας, λόγω της νίκης τους με 2-1 στα Πηγάδια την Τετάρτη.

Η εικόνα του Παναιτωλικού στο παιχνίδι και όχι τόσο το αποτέλεσμα (που αφήνει ακόμη τα πάντα ανοικτά) ήταν αυτή που απογοήτευσε. Το ζήτημα είναι ότι το παιχνίδι που βρίσκεται μπροστά (30/5 – 19:30, Novasports 2HD, live από το titormosnet.gr) είναι αυτό που καθορίζει τα πάντα.

Το ζήτημα είναι επίσης το αν θα μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού να καταθέσουν στο γήπεδο σώμα, ψυχή και καρδιά. Για μία ολόκληρη πόλη, για το σήμα, για το κίτρινο και το μπλε.

Το να μπούμε σε επιμέρους αναλύσεις για το πώς θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός ή το ποιοι θα αγωνιστούν περιττεύει. 11 καμικάζι θέλουμε. 11 παίκτες που έστω και την ύστατη στιγμή θα πεθάνουν στο γήπεδο πολεμώντας και θα πάρουν τη νίκη. Μία οικογένεια, μία γροθιά.

Ευχής έργον θα ήταν να βρει ένα γρήγορο γκολ ο Παναιτωλικός. Θα αλλάξει άρδην τα πάντα. Το παν είναι η ψυχολογία όμως. Μέσα στο γήπεδο όσοι μπουν θα πρέπει να είναι με το «μαχαίρι στα δόντια».

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Ευαγγέλου (Αθήνας), με βοηθούς τους Απτόσογλου (Καστοριάς) και Δημητριάδη (Αθήνας) και τέταρτο τον κ. Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας). Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Σκουλάς (Θεσσαλίας) και Σαμοΐλης (Αθήνας).

Σε όσους από τον οργανισμό της ομάδας, το επιτελείο ή τους ποδοσφαιριστές διαβάζουν τα λόγια αυτά: Το Αγρίνιο είναι πίσω σας. Κουβαλάτε στις πλάτες σας ένα βάρος τεράστιο, αποδειχθείτε αντάξιοί του. Είναι ώρα συσπείρωσης. Είναι ένα ιστορικό ματς. Μην απογοητεύσετε τον κόσμο και τους εαυτούς σας.

Ο Παναιτωλικός σήμερα παίζει το μέλλον του, ο Παναιτωλικός σήμερα παίζει για την ιστορία του. Αυτή που έγραψε και αυτή που θα γραφτεί. Αυτός την καθορίζει και από αυτόν εξαρτάται.

ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΣ ΟΥΤΟΣ ΑΛΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

View Comments

  • Ειναι παιχνιδι που θελει προσοχη και υπομονη πρεπει να ψαξουμε το γκολ νωρις χωρις ομως να δωσουμε χωρο στην ξανθη για αντεπιθεσης το σημαντικο να κρατησουμε το 0 στην αμυνα,και ελπιζω ολοι στην ομαδα τεχνικο τιμ παικτες ολοι να εχουν μαθει απο τα παιχνιδια με λαμια και ατρομητο στα play aout

Share

This website uses cookies.

Read More