ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Οι απουσίες του αντιπάλου κάνουν απλώς το παιχνίδι… δυσκολότερο

Απέναντι στον ΟΦΗ ο Παναιτωλικός οφείλει να δείξει στιβαρότητα και συγκέντρωση. Οι απουσίες του αντιπάλου κάνουν το ματς… δυσκολότερο.

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας δίνει το Σάββατο ο Παναιτωλικός. Και η αποστολή του είναι σαφώς δύσκολη. Πάντα η έδρα του ΟΦΗ παρουσιάζει δυσκολίες και για το θετικό αποτέλεσμα απαιτείται απόλυτη προσήλωση.

Πήγε στην Κρήτη χωρίς προβλήματα, εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που καλούνται να ζήσουν με σειρά απουσιών βασικότατων παικτών. Είναι χαρακτηριστικό, εξάλλου, ότι δεν ανακοινώθηκε ούτε αποστολή από το Νιόπλια.

Για τον Τίτορμο, τι αλλάζει από αυτές τις απουσίες; Το γεγονός ότι το ματς γίνεται δυσκολότερο. Ο ΟΦΗ θα ψάξει τη νίκη πάση θυσία και με κάθε τρόπο. Στην έδρα του παίζει, θέλει να ανασκευάσει τις εντυπώσεις από το κακό ξεκίνημα και να δώσει συνέχεια από το Βόλο.

Ο Παναιτωλικός οφείλει να είναι υποψιασμένος και προσηλωμένος. Δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, αρκεί να έχει την εικόνα που απαιτείται. Και με θετικό αποτέλεσμα να συνεχίσει εξίσου αισιόδοξα, όπως ως τώρα.

View Comments

  • Οταν εγινε η κλησωση ελεγα πως τις 5 πρωτες αγωνιστηκες με το ζορι θα παρουμε 2 βαθμους .Η ομαδα με διεψευσθε παρολα αυτα και εχει κανει πολυ θετικο ξεκινημα. Οποιπδηποτε αποτελεσμα περαν της ηττας σημερα μας δινει απο νωρις ενα μικρο πλεονεκτημα απεναντι στις υπολιπες 'μικρομεσαιες' ομαδες που θα παλεψουν για την παραμονη. Παμε ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑ!!!

  • Η προϊστορία δεν παίζει μπάλα το διπλό επιβάλλεται ο ΟΦΗ δεν έχει την σούπερ ομάδα έχει πολλές ελλείψεις και οτιδήποτε άλλο θά είναι αποτυχία διότι μετά φιλοξενούμε την ΑΕΚ και όπως φαίνεται θά χάσει στην λεωφόρο οπότε θά έρθει αγριεμενος στο Αγρίνιο οπότε τό διπλό είναι μονόδρομος.

  • Για να μην τρελαθούμε κιόλας οι ΤΟΡΑΛ - ΝΕΙΡΑ - ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗΣ- ΖΕΡΚΑΝ έλειπαν κι από τα προηγούμενα ματς μην πέφτουμε σε παγίδες που προσπαθούν να μας στήσουν οι γνωστοί άγνωστοι!!!
    Το ματς είναι δύσκολο ούτως ή άλλως αλλά πιστεύω ότι έχουμε και την ποιότητα αλλά και την δυναμική να φύγουμε νικητές από το Ηράκλειο
    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ ΜΟΝΟ

  • Γιάννη πές στην Κούλα, όταν θα έρθει αγριεμένη , να έχει φάει το προηγούμενο βράδυ κόκκινα φασόλια ...

Share

This website uses cookies.

Read More