ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Οι Παναιτωλικοί αγοράζουν δύο σε ένα, οι υπόλοιποι πρόβλημά τους…

Οι τιμές των εισιτηρίων που ανακοινώθηκαν για το ματς με τον Παναθηναϊκό (και όλους τους μεγάλους) για τους Παναιτωλικούς σημαίνουν ότι αγοράζουν δύο σε… ένα. Οι υπόλοιποι μπορούν να ετοιμάσουν εκδρομή για… Αθήνα.

Πρωτίστως να συμφωνήσουμε σε κάτι. Στην πολιτική που θα ακολουθηθεί με τα εισιτήρια ποτέ δεν θα είναι όλοι ικανοποιημένοι. Δεν γίνεται. Οι παράμετροι πολλές, όπως και οι απόψεις. Δεκτές και σεβαστές όλες.

Στο «ζουμί». 30 και 50 ευρώ. Πολλά; Όποιοι αγοράσουν εξασφαλίζουν είσοδο και στο ματς με ΟΦΗ ή Βόλο. 30/2=15 στο πέταλο, 50/2=25 στη μεγάλη.

Προαπαιτούμενο: Η παρουσία σε τουλάχιστον τρία παιχνίδια της περασμένης σεζόν ή και της φετινής αθροιστικά. Διασφαλίζεται η μη παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών σε μία συγκυρία στην οποία το γήπεδο του Παναιτωλικού δεν δύναται λόγω έργων να ανοίξει θύρα για αυτούς.

Πόσες φορές στο παρελθόν κάτοχοι διαρκείας εξέφρασαν παράπονα δικαίως για την παρουσία «τρίτων» στις κερκίδες;

Όλο το καλοκαίρι η ΠΑΕ «φώναζε» ότι το διαρκείας συμφέρει. Λίγο πάνω από 100 ευρώ, με δόσεις. Είχε ξεκαθαριστεί ότι οι τιμές των απλών εισιτηρίων θα είναι τέτοιες και ουσιαστικά επιβραβεύονται οι «πιστοί».

Τιμές που είναι πάνω από τις συμβατικές τιμές των απλών εισιτηρίων σε όλα τα ματς. Κι αυτό γιατί πάλι το διαρκείας είναι παροχή οικονομικότερη του απλού (6,5 ανά ματς στο πέταλο, 12 στη μεγάλη).

Από εκεί και πέρα, η… οργή Αγρινιωτών και λοιπών από τα… περίχωρα για την πολιτική, τον κάθε Παναιτωλικό τον αφήνει παγερά αδιάφορο.

Αν θέλουν να δουν την ομάδα τους μπορούν να εκδράμουν σε ένα παιχνίδι της στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη. Εκεί δεν έχουν πρόβλημα να πληρώσουν βενζίνη, διόδια, εισιτήρια. Εδώ τους πιάνει ο «πόνος» και το «μαράζι» για τις επιλογές του Παναιτωλικού.

Στην Προυσιωτίσσης παίζει ο Παναιτωλικός. Κι όποιος θέλει να είναι δίπλα στην ομάδα έχει ήδη μεριμνήσει.

Υ.Γ: Το επιχείρημα «είμαι και με τον Παναιτωλικό», πάλιωσε. Αν είσαι, είσαι γήπεδο και στα άλλα ματς.

Υ.Γ.2: Επισημάνθηκε σωστά στα σχόλια, οφείλω να το τονίσω. Αν κάποιος αδικείται είναι οι Παναιτωλικοί που μένουν μακριά από το Αγρίνιο.

View Comments

  • Πολυ καλο τιμολογιο.......και λιγα ειναι .Οποιος δεν θελει να μην ερθει τελεια και παυλα.

  • Αυτή η κίνηση από την διοίκηση έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια θα είχαμε αποφύγει όλα τα τραγελαφικά που έχουμε ζήσει και θα είμασταν όλοι χαρούμενοι οι ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΙ στις θέσεις μας και οι ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΕΣ στην cosmote tv ταυτόχρονα η ΠΑΕ θα είχε γλιτώσει πρόστιμα κι θα είχε κερδίσει εισιτήρια
    Πάμε παρακάτω όλοι μαζί για την νίκη
    Παναιτωλικός στα εύκολα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ στα δύσκολα

  • Αν και μένω Αθήνα και δεν με παίρνει να έρθω και να πληρώσω τοσα, καλά κάνουν και τα βάζουν τοσο... Αγρίνιο σημαίνει Παναιτωλικος

  • Πολύ καλή κίνηση απ'την ΠΑΕ, πρόβλημα και παράπονα έχουν οι γαύροι και οι βαζελοι της περιοχής, πού πάνε σε ένα αγώνα, επίσης είναι .. εμετκο σε Λεωφόρο και Καραϊσκάκη,να βλέπεις Αιτωλοακαρνανες να βρίζουν τον Παναιτωλικό,οι ίδιοι είναι πού βρίζουν τώρα για ακριβά εισιτήρια.

  • Κλειστό κλαμπ ο Παναιτωλικός μόνο για τους πιστούς στη θρησκεία της μπάλας λοιπόν. Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Λυπάμαι που η ομάδα αργά αλλά σταθερά χάνει το λαϊκό της έρεισμα. Δεν πειράζει.... Είναι πλέον επίτιμο μέλος της στοιχηματικής κοινότητας. Ένα ακόμη πιόνι της απόλυτης εμπορευματοποίησης μαζί με όλους τους άλλους.
    Φάγατε το προ-πό φάτε και την ομάδα και μετά το τίποτα. Καμία αγάπη για την ομάδα. Λυπάμαι αλλά αυτό που φτιάχνετε δεν έχει σχέση με αυτό που μεγαλώσαμε. Σας το χαρίζουμε. Καλή τύχη.

  • Πως γίνεται να γράφεις τα πιο ηλίθια άρθρα πάντα. Μάλλον δεν ξέρεις τι πάει να πει φτώχεια και δεν γίνεται να αγοράσουμε διαρκείας και να διαθέσουμε 30ε σε ένα σ/κ. Γι αυτό ας μην μπορούμε να βλέπουμε την ομάδα μας πλέον και ας είμαστε από αυτούς που πηγαίνουμε 30 χρόνια αδιάκοπα στο γήπεδο.

  • Πολύ σωστή η κίνηση αυτή. Θα έπρεπε να έχει γίνει από καιρό... Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που την ώρα του αγώνα του Παναιτωλικού μας, γεμίζουν τις καφετέριες γύρω από το γήπεδο... Και δεν μπαίνουν μέσα να τον ενισχύσουν... Γίνεται σε κάθε εντός έδρας αυτό...

  • Εφόσον πηγαίνετε κάθε Σαββατοκύριακο στο γήπεδο 30 χρόνια τα 30 ευρώ σας εξυπηρετούν και για το μέλλον (15+15 για το ματς με τον Παναθηναϊκό και ένα εκ των ΟΦΗ/Βόλου). Αναφορικά με την οικονομική κατάσταση του καθενός δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση. Όποιος έχει να διαθέσει για να πάει γήπεδο το κάνει.

    Τέλος, σε ότι αφορά τους χαρακτηρισμούς περί «ηλίθιων» άρθρων «πάντα», θα προβληματιζόμουν στη θέση σας από το γεγονός ότι διαβάζετε συνεχώς «ηλιθιότητες». Το TitormosNet.gr δεν υποχρεώνει κανέναν «ηλίθιο» να διαβάσει «ηλίθιες» απόψεις.

  • Δεν γράφεις μόνο εσύ στο σαιτ για να μην το παρακολουθώ, απλά γραφείς τα πιο άστοχα. Και στον τίτλο που έχεις βάλει είμαι ένας από αυτούς που είναι πρόβλημά μου. Ελπίζω στο μέλλον να βρίσκεις όμορφες λύσεις να προτείνεις και όχι να ερχόμαστε σε αντιπαραθέσεις οι φίλαθλοι..

Share

This website uses cookies.

Read More