ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

«Όλοι διαρκείας» αφενός, «αφουγκραστείτε τον κόσμο» αφετέρου

«Θα κάνουμε μεγάλο κάλεσμα στον κόσμο για τη νέα σεζόν» ανέφερε ο Φώτης Κωστούλας μιλώντας στον Αχελώο ενόψει της νέας σεζόν και το θέμα «διαρκείας» ανοίγει.

Με την περιπέτεια και την ταλαιπωρία που υπέστη ο Παναιτωλικός το προηγούμενο διάστημα είναι γεγονός ότι δημιουργήθηκε ένα πρωτοφανές ρεύμα στήριξης. Διαδικτυακά και επικοινωνιακά τουλάχιστον κόσμος, φορείς και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου «έβαλαν πλάτη».

Ως όφειλαν, πάλεψαν για το κεκτημένο να παραμείνει η ομάδα εκεί που πρέπει. Εκεί από όπου κάποιοι επιχείρησαν ύπουλα να τη ρίξουν. Πέτυχαν.

Εδώ είναι πλέον που ανοίγει το μεγάλο ζήτημα. Όλοι αυτοί θα «βάλουν πλάτη» ενόψει της νέας σεζόν; Θα είναι παρόντες στο γήπεδο; Θα δούμε την Προυσιωτίσσης να έχει εικόνα που τα τελευταία χρόνια έχουμε ξεχάσει; Εικόνα σαν αυτή που είχε στο ματς με τον Παναθηναϊκό για παράδειγμα;

Για σειρά λόγων που έχουμε αναφέρει και αναλύσει πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια η προσέλευση ήταν πτωτική. Ήρθε κι ο κορωνοϊός και αποτελείωσε την κατάσταση. Ωστόσο, ο Παναιτωλικός βρίσκεται μπροστά σε μία ιδιαίτερη συγκυρία συσπείρωσης.

Τι περιμένει ο κόσμος από την ομάδα και τι περιμένει η ομάδα από αυτόν

Από μεριάς οργανισμού πρέπει να γίνουν πολύ συγκεκριμένα βήματα. Όταν ο κόσμος ακούει από το στόμα του μεγαλομετόχου «μεγάλο κάλεσμα για τη νέα σεζόν» τι αναμένει σε ότι αφορά τις κάρτες διαρκείας;

«Επιθετικό» επικοινωνιακό λανσάρισμα, τιμολογιακή πολιτική που θα δελεάζει και θα επιτρέπει να προτιμηθούν τα διαρκείας, πρόβλεψη για προνομιακά οικογενειακά πακέτα, πρόβλεψη για μειωμένες τιμές σε ότι αφορά τις γυναίκες (όσο κι αν αντιτείνει κανείς το επιχείρημα της ισότητας δεν πρέπει να αναιρούμε το πόσο επιβαρύνεται ένας οικογενειακός προϋπολογισμός). Αυτά είναι μερικά μόνο. Το ζητούμενο για την ΠΑΕ είναι αφουγκραστεί τον κόσμο, τις ανάγκες και τα «θέλω» του. Δείχνει διάθεση να το κάνει.

Από εκεί και πέρα πρέπει και ο κόσμος να κάνει πράξη το «όλοι διαρκείας». Όχι λόγια, όχι άλλη κριτική του καναπέ, όχι άλλη καφενειακή «έκρηξη» παντογνωσίας. Ο οπαδός, ο φίλαθλος, να έρθει γήπεδο. Να στηρίξει. Και μετά ας πει ότι θέλει. Το χρέος του θα το έχει κάνει. Το είπαμε ξανά. Από το πλευρό της ομάδας δεν περισσεύει κανείς.

Υ.Γ.: Περισσότερο από ποτέ θα ήταν ιδεατό να υπάρξει και κάποια πρόβλεψη για τον Ερασιτέχνη. Ένα ποσό συμβολικό μαζί με την κάθε κάρτα διαρκείας, μία κάρτα φιλάθλου, είναι κάτι που πολλοί σύλλογοι εφαρμόζουν. Κι ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός πρέπει να στηριχθεί από όλους μας.

View Comments

  • Αδελφε το υστερογραφο ολη η ουσια...μια καρτα φιλου 10 ευρω για τα ερασιτεχνικα τμηματα θα βοηθουσε παρα πολυ...πολλες ομαδες το εχουν κανει κ εχει βοηθησει

  • Ας γίνει καί μια προσπάθεια να μαζευτούμε και στην Αθήνα κύριοι.συντονισμος χρειάζεται και ιδέες

  • Κύριε Κωστούλα το Αγρίνιο είναι μια αγροτική περιοχή και τα τελευταία χρόνια το βιωτικο επίπεδο των Αγρινιοτων έχει συρρικνωθεί. Ο κόσμος θέλει να βοηθήσει τον Παναιτωλικό μας και να τον δει από κοντά στο γήπεδο τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Μπορείτε στα εισιτήρια διαρκείας να βάλετε προσιτές τιμές και να παρουσιάσει το "κλουβί" εικόνες παλαιοτέρων ετών. Θέληση από των κόσμο υπάρχει κάντε το εσείς πράξη.

  • Θά πρέπει νά κάνουμε και μια ομάδα ανταγωνιστική με βλέψεις και για εξάδα και γιατί όχι τριάδα ό κόσμος αγαπάει τόν Παναιτωλικό αλλά πρέπει και ή διοίκηση να φροντίσει νά κάνει ομάδα έτσι ώστε νά μήν είμαστε συνέχεια στα play outs για νά ζητάς νά έρθει ο κόσμος γήπεδο θά πρέπει νά τού δώσεις τό ερέθισμα.

  • Σχετικά Με τό σκεπτικό τής απόφασης τί έγινε ακόμα τό σκέφτονται!!!

  • Μέχρι κ αύριο τελειώνει η προθεσμία για την έφεση. Στήριξη από τον κόσμο αλλά κ ποιοτική ομάδα χωρίς ροντριγκες κ λοιπα παλτά είναι κάτι που πάνε μαζί. Πριν 2 χρόνια υπήρχε ενα συνοθύλευμα , τουλάχιστον με τον Αναστασίου συμμαζεύτηκε το πράγμα. Ομως ο κόσμος πρέπει ν σποδείξει εμπρακτα τη στηριξη στην ομαδα με γεματο γηπεδο καθε Κυριακη τοτε θα μας σεβονται ολοι εκει στο κεντρο που παιρνουν τις αποφασεις

  • 10 Ευρω κομσιτρο στον ερασιτεχνη πολυ καλη ιδεα λλα να τρξει κ ο κος Στεργιου επιτελους τον ερασιτεχνη και να επαναφερει με ροστερ για ανοδο τατμηματα μπασκετ κ χαντμπολ που θα πρεπε να εχουν κ ανδρες κ γυναικες. Και να μην ασχολειται μονο με τον Παν καφε. Ο ερασιτεχνης ειναι η μανα. Αμα χρεοκοπησει η μπαλα δε θα χουμε τι να κανουμε

Share

This website uses cookies.

Read More