ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός σε ΚΕΔ για Τζήλο: «Σταματήστε να τον ξεφτιλίζετε»

Θέση για το «σόου» του Τζήλου πήρε επίσημα ο Παναιτωλικός με ανακοίνωσή του. Αποδέκτες Κλάτενμπεργκ και ΚΕΔ. Η παράκληση απλή: «Σταματήστε να τον ξεφτιλίζετε».

Την ακαταλληλότητα του ρέφερι Τζήλου υπογραμμίζει με γλαφυρό τρόπο ο Παναιτωλικός. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο Λαρισαίος διαιτητής «εξευτελίστηκε για μια ακόμα φορά με τα όσα χρειάστηκε να κάνει και ανάγκασε το σύνολο των φιλάθλων να τραγουδάνε ρυθμικά το ονοματάκι του… ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Χειρουργείο από τα παλιά! Σαν εκείνα που ζούσαμε τακτικά στο πετσί μας πολλά χρόνια, από τη Γ’ Εθνική. Πριν έρθει ο Κλάτενμπεργκ, πριν έρθει το VAR, για να «εξυγιάνoυν» τάχα το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όχι, δεν πέσαμε από τα σύννεφα σήμερα. Άλλωστε είχαμε τοποθετηθεί και δημοσίως ζητώντας την εξαίρεση του Τζήλου και των ομοίων του.

Επειδή σήμερα εξευτελίστηκε (και είναι κρίμα) για μια ακόμα φορά με τα όσα χρειάστηκε να κάνει και ανάγκασε το σύνολο των φιλάθλων να τραγουδάνε ρυθμικά το ονοματάκι του…

Το επαναλαμβάνουμε ξανά:

Σταματήστε να τον ορίζετε!

Σταματήστε να τον ξεφτιλίζετε!

Σταματήστε να ξεφτιλίζετε το ποδόσφαιρο!»

View Comments

  • ΑΜΑ ΞΑΝΑΟΡΙΣΤΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΣΙΓΑ ΑΣ ΦΑΕΙ -6

  • Είναι τυχερός που είχε το γήπεδο 636 φιλάθλους. Αν το κλουβί ήταν γεμάτο όπως παλιά.......

  • Ήταν καί οι αδερφές απ'το VAR στο κόλπο, ούτε καν εξέταζαν τίς φάσεις!
    η θύρα 6 έπρεπε..να τον συνοδεύσει έως την εθνική οδό....

  • Ολοσωστη ανακοινωση και πρεπει να παρει η ομαδα ποιο δραστικα μετρα οπως μια συναντηση με τον κλατεμπεργκ,απο εκει και περα πρεπει να σταθουμε και στο αγωνιστικο κοματι,που η αμυνα στο δευτερο πεναλντι απλα δεν υπαρχει το καλο ειναι οτι πηραμε λαρσον επιστρεφει και ο κορνελιους και θεωρω οτι θα εχουμε πλεον ενα καλο κεντρικο δυδυμο!

  • ΑΝΙΚΑΝΌΤΑΤΟΣ...ΚΑΚΌΒΟΥΛΟΣ... ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗΣ.. ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟΣ.... ΤΟ ΊΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ VAR....

This website uses cookies.

Read More