ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πανηγυρικό κλίμα στα αποδυτήρια του Γεντί Κουλέ (φωτο)

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναιτωλικού μετά το τέλος του αγώνα στο Γεντί Κουλέ, όπου και ήρθε η μεγάλη νίκη με 2-4.

Στη δημοσιότητα δόθηκε η παρακάτω φωτογραφία. Τα μέλη της αποστολής να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους μία ακόμη μεγάλη επιτυχία. Μέχρι την επόμενη…

View Comments

  • Μπράβο ρε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ έκανες υπερήφανους για άλλη μία φορά τούς Αιτωλ/ρνανες απανταχού τής γης. Μπράβο σε όλους και ιδιαίτερα στον προπονητή μας ΑΝΑΣΤΑΣΊΟΥ..

  • Από την Μελβούρνη στέλνω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα του Παναιτωλικού τον προπονητή και στην διοίκηση για τα τρεις μεγάλες νίκες ΑΕΚ 1-2 με Ολυμπιακό 2-1 και με ΟΦΗ 2-4
    Καλή συνέχεια ομάδα της καρδιας μου

  • Για ένα ακόμη αγώνα η ομάδα μας συνέχισε να μας δίνει χαρά.Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα,είναι η εικόνα της στο γήπεδο.Καλό ποδόσφαιρο,σπουδαία τακτική,παίκτες απελευθερωμένους από τη μιζέρια των προηγούμενων πεπραγμένων.Ένας προπονητής,η καλύτερη μεταγραφή όπως είπε κι ο Κωστούλας,που ξέρει τι θέλει και το παίρνει,που έδωσε δύναμη,αγωνιστικότητα,κυνικότητα στην ομάδα και σε κάθε παίκτη ξεχωριστά.Επέμενε και δικαιώθηκε σε πολλά.Κυρίως σε κάποιους παίκτες(π.χ.Καρέλης)που άκουσαν ουκ ολίγα,από εμάς τους ...παντογνώστες.Δεν ξέρουμε που θα το φτάσουμε,αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα ζήσουμε τα καρδιοκτύπια των δύο τελευταίων ετών.Συνεχίζουμε ταπεινά,απολαμβάνουμε τα θετικά,μπορούμε και να ονειρευόμαστε.Θα έρθουν και οι "ανάποδες",αλλά αυτό το διάστημα ο Παναιτωλικός μοιράζει χαρά...Πρώτη νίκη εκτός έδρας με ομάδα του πάλαι ποτέ ΠΟΚ,με την ΑΕΚ,πρώτη νίκη εναντίον του ΟΣΦΠ,πρώτη νίκη εκτός έδρας με ΟΦΗ και μάλιστα με το μεγαλύτερο σκορ στην ιστορία μας στη superleague.Το σημερινό παιγνίδι ήταν από τα καλύτερα της σεζόν στην κατηγορία,με δύο από τις πιο φορμαρισμενες ομάδες.Πάνω σε αυτή την ομάδα,με τις κατάλληλες προσθήκες,πρέπει να κτίσει ο Παναιτωλικός για να αλλάξει αστερισμό.

  • Καρέλη , βάζε εσύ γκόλ και "δείξε σιωπή" σε εμάς τους φιλάθλους, όσο θέλεις !...Συνέχισε ... Μπράβο σας παιδιά , κάντε μας υπερήφανους κι ας είμαστε λίγο γκρινιάρηδες στις "στραβές".

Share

This website uses cookies.

Read More